Ειδησεογραφικό site

Η ειρωνεία του Αδωνι για τη Ζωή -Για το «στα τέσσερα εσείς» του Καμμένου

50

Με ειρωνική διάθεση σχολίασε ο Αδωνις Γεωργιάδης την αντίδραση της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην επίμαχη φράση «στα τέσσερα εσείς» που ξεστόμισε ο Πάνος Καμμένος στη βουλή.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας θυμήθηκε τον τρόπο με τον οποίο είχε αντιδράσει η πρόεδρος της βουλής σε μία έκφραση του Αντώνη Σαμαρά, συγκρίνοντας τα δύο περιστατικά.

«Μου έκανε μεγάλη εντύπωση η κ. Κωνσταντοπούλου. Οταν ο κ. Σαμαράς είχε πει »είμαι της αντρικής σχολής», τον είχε διακόψει λέγοντάς του με ύφος ότι σεξιστικά σχόλια στη βουλή απαγορεύονται όσο προεδρεύει εκείνη», είπε ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Οταν ο κ. Καμμένος μου είπε »στα τέσσερα εσείς», που καταλαβαίνουμε όλοι τι σημαίνει, η κ. Κωνσταντοπούλου δεν πρόσεξε το σεξιστικό χαρακτηρισμό», συνέχισε ο βουλευτής.

«Διέλαθε της προσοχής της σεβαστής και δικαίας προέδρου. Αυτή η ευγενής φυσιογνωμία, η τυπολάτρης, που τηρεί ίσες αποστάσεις και ξέρει πράγματι να μην υπερβαίνει το ρόλο της προτίμησε να πει μία εξυπνάδα προς εμένα», πρόσθεσε και αναφερόμενος στη φράση του κ. Καμμένου έκανε λόγο για «εκφράσεις χαμαιτυπείου από αρχηγό κόμματος».

Πηγή: iefimerida.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.