Ειδησεογραφικό site

Η Δούκισσα Νομικού και τα 19.000 κρύσταλλα

123

Το 9ο live του Dancing With The Stars παρακολούθησαν το βράδυ της Κυριακής οι τηλεθεατές.

Η παρουσιάστρια, οι κριτές και οι συμμετέχοντες εμφανίστηκαν με χριστουγεννιάτικη διάθεση και οι παίκτες χόρεψαν freestyle χορογραφίες με χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Όλοι ήταν εντυπωσιακοί και λαμπεροί όμως για ακόμη μία φορά έκλεψε την παράσταση η παρουσιάστρια του σόου Δούκισσα Νομικού που επέλεξε να φορέσει μία δημιουργία των Konstantinos Melis by Laskos.

Η περίτεχνη δημιουργία με την οποία εμφανίστηκε στο 9 live του σόου αποτελούνταν από 19.000 κρύσταλλα τα οποία έδιναν μια τρισδιάστατη αίσθηση «Crystal Tattoo» πάνω στο… γυμνό σώμα της παρουσιάστριας.

Κατά τα λοιπά όλοι οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό ενώ το μικρό ατύχημα της Ειρήνης Παπαδοπούλου κατά την διάρκεια της χορογραφίας της δεν επηρέασε την παραμονή της στο σόου, αφού τόσο οι κριτές όσο και το κοινό την στήριξαν για ακόμη μία φορά.

Από το «Dancing» αποχώρησε η Μαρία Ηλιάκη η οποία ήταν υποψήφια προς αποχώρηση με τον Φάνη Λαμπρόπουλο. Τελικά το κοινό αποφάσισε να μην συνεχίσει στο σόου η παρουσιάστρια που συγκέντρωσε 39 βαθμούς.

Πρώτη σε βαθμολογία ήρθε η Μορφούλα Ντώνα, που μετά την ασυλία της στο περασμένο live, κατάφερε για ακόμη μία φορά να αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές.

Τα σχόλια είναι κλειστά.