Ειδησεογραφικό site

Η Δανάη Στράτου αποκαλύπτει τι ψιθύρισε τελικά ο Ντάισελμπλουμ στον Γιάνη Βαρουφάκη

50

Για τη γνωριμία της με τον σύζυγό της Γιάνη Βαρουφάκη αλλά και για τα νέα του καθήκοντα μίλησε στο«ΒΗΜAgazino» η εικαστικός Δανάη Στράτου. Η γυναίκα του υπουργού Οικονομικών επιβεβαίωσε ακόμα και τί ψιθύρισε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ στο αυτί του 54χρονου υπουργού.

Όπως είπε η κ. Στράτου, γνωρίστηκαν το 2005 μέσα από την έρευνα της για το έργο της «Cut-7 διαχωριστικές γραμμές». «Μέσα σε αυτή την διαδικασία γνώρισα τον Γιάνη και γίναμε ζευγάρι. Αυτό μας ένωσε απόλυτα και από τότε είμαστε μαζί. Σίγουρα έχω εμβαθύνει πολύ περισσότερο έκτοτε μέσα από τον διάλογο και τη συνύπαρξη μαζί του. Ο ένας έχει επηρεάσει τον άλλον».

Αναφορικώς με τη νέα ιδιότητα του συζύγου της, αυτή του υπουργού Οικονομικών, η Δανάη Στράτου λέει ότι θαυμάζει την ενέργεια και τον δυναμισμό που αποπνέει. Η ίδια σημειώνει πως δεν θαυμάζει για αυτά τα στοιχεία μόνο τον Γιάνη Βαρουφάκη αλλά και τον Αλέξη Τσίπρα. «Θαυμάζω πολύ την ενέργεια και τον δυναμισμό που αποπνέει, όχι μόνο ο Γιάνης αλλά και ο Αλέξης Τσίπρας. Είναι εκπληκτικό πως έχουν λειτουργήσει τόσο γρήγορα, τόσο αποφασιστικά, τόσο αποτελεσματικά, τόσο καθαρά. Ελπίζω να πετύχουν στο έργο τους».

Όσον αφορά το τι ψιθύρισε ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ στον Γιάνη Βαρουφάκη στο αυτί μετά από την συνάντηση τους στο υπουργείο Οικονομικών και ερωτώμενη αν η ίδια γνωρίζει τι του είπε, απαντάει καταφατικά. «Ναι γνωρίζω. Είναι αυτό που είχε κυκλοφορήσει. Μόλις σκότωσες την τρόικα», ανάφερε η Δανάη Στράτου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.