Ειδησεογραφικό site

Η Βουλή καταδικάζει τις «θολές» καταγγελίες Χαϊκάλη

22

«Εδώ δεν είναι τηλεόραση. Φθάνει πια με τα σόου» με την φράση αυτή το προεδρείο της Βουλής τοποθετήθηκε για τις καταγγελίες του βουλευτή των ΑΝΕΛ Παύλου Χαϊκάλη περί απόπειρας χρηματισμού του για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο προεδρεύων της Ολομέλειας Γιάννης Δριβελέγκας σημείωσε πως «καταδικάζουμε τα φαινόμενα που κάνουν κακό στο κοινοβούλιο. Ας επικρατήσει η λογική. Φθάνουν τα σόου εδώ δεν είναι τηλεόραση. Κάνουν κακό στην χώρα. Ο εισαγγελέας να τους καλέσει και όχι απλά να τους διερευνήσει αλλά να τιμωρούνται όσοι προσβάλουν την Δημοκρατία».

Νωρίτερα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Τριαντάφυλλος είπε για το θέμα «απαιτούμε από όλους, όχι θεάματα και όχι διαδικασίες που δεν φέρνουν στο φως τα πάντα. Καμία ανοχή σε φημολογία που επιβαρύνει τη δοκιμαζόμενη κοινωνία και υποκρύπτει πολιτικές κοντόφθαλμες σκοπιμότητες. Απευθυνόμαστε προς τις δικαστικές αρχές και τα κόμματα και τον Πρόεδρο της Βουλής. Καμία ανοχή σε τέτοια φαινόμενα. Σήμερα να δοθούν όλες οι απαντήσεις. Να αναληφθούν οι πρωτοβουλίες να πραγματοποιηθούν ενέργειες για τη λύση του θέματος…».

Τέλος ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης κάλεσε την πλειοψηφία των πολιτικών να «σπάσουν την σιωπή τους» προκειμένου – όπως είπε – «να εμποδίσουν τους ελάχιστους που με φωνές προσπαθούν να καλύψουν την έλλειψη ηθικής ακεραιότητας».

Τα σχόλια είναι κλειστά.