Ειδησεογραφικό site

Η αδελφή της Πόλας Ρούπα καταγγέλει την αστυνομία για παρενοχλήσεις

37

Η Χριστιάνα Ρούπα, αδερφή της καταζητούμενης για την υπόθεση του «Επαναστατικού Αγώνα» Πόλας Ρούπα, καταγγέλλει με επιστολή της ότι η ίδια και η μητέρα της παρενοχλούνται τις τελευταίες μέρες από την Αστυνομία.

Καταγγέλλουν επίσης ότι κατά της διάρκεια της έρευνας στο σπίτι τους η Αστυνομία έσπασε την πόρτα και ότι άνδρες της Ασφάλειας χτυπούν τα κουδούνια και τις παρακολουθούν συστηματικά.

Αναλυτικά η επιστολή που δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Ελευθερία» της Καλαμάτας έχει ως εξής:

«Με αφορμή τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη συντρόφου της αδερφής μου Πόλας Ρούπα, εγώ και η μητέρα μου Ειρήνη τις τελευταίες ημέρες υφιστάμεθα ένα βάναυσο βιασμό της προσωπικότητάς μας, από τους κατασταλτικούς μηχανισμούς της χώρας.

»Από την πρώτη στιγμή αστυνομικοί, αφού έσπασαν την πόρτα του διαμερίσματός μας, που βρίσκεται στο κέντρο της Καλαμάτας χωρίς εμείς ν’ αρνηθούμε την είσοδό τους, εισέβαλαν στο χώρο που κατοικούμε, ερεύνησαν τα πάντα, χωρίς να βρουν φυσικά το παραμικρό, αφού ουδεμία σχέση έχουμε, με οποιαδήποτε παράνομη δραστηριότητα.

»Όμως δεν σταμάτησαν σε αυτό. Καθημερινά δεχόμαστε επισκέψεις από άνδρες της ασφάλειας, χτυπήματα στα κουδούνια, εμφανέστατα δε και προκλητικά, μονίμως παρακολουθείται κάθε κίνησή μας, με κάθε τρόπο και κυρίως με την παρουσία αστυνομικού ακριβώς στην είσοδο της πολυκατοικίας μας. Απευθύνομαι δημόσια και καταγγέλλω την παραπάνω κατάσταση, που οδήγησε στην διακύβευση της ηρεμίας μας, προπάντων της μητέρας μου, η οποία έχει σοβαρά προβλήματα υγείας.

»Προειδοποιώ κάθε υπεύθυνο για τις συνέπειες των παραπάνω φασιστικών συμπεριφορών, δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται να τις ανεχτώ άλλο και θα προβώ σε οποιαδήποτε νόμιμη ενέργεια».

Τα σχόλια είναι κλειστά.