Ειδησεογραφικό site

Η Έλενα Περμίνοβα λίγο μετά το τρίτο της παιδί

105

Η Ρωσίδα Έλενα Περμίνοβα είναι ένα super model από την Σιβηρία, παντρεμένη με τον μεγιστάνα του Τύπου Alexander Lebedev. Η 28χρονη καλλονή με το εντυπωσιακό σώμα έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί, την μικρή Αρίνα και κατόρθωσε μέσα σε εξήντα μέρες να επανέλθει στα κιλά που είχε πριν την γέννα.

Η Έλενα, όταν ακόμα ήταν έγκυος οκτώ μηνών, πόζαρε στην ρωσική Vogue και μετά την γέννηση του τρίτου της παιδιού το περιοδικό παρουσίασε «το πριν και το μετά» της Ρωσίδας καλλονής προκαλώντας και αντιδράσεις σε πολλές κυρίως αναγνώστριες, που κατέκριναν την Περμίνοβα ότι υποδεικνύει στις γυναίκες να επανέλθουν με βιαστικές και πιεστικές ενέργειες στα αρχικά κιλά τους μετά τον τοκετό.

Η εντυπωσιακή Έλενα δίνει συμβουλές μέσω του περιοδικού στις Ρωσίδες για το πώς θα αποκτήσουν την τέλεια σιλουέτα μετά την γέννα, γεγονός που πυροδότησε συζητήσεις στη Μόσχα, ότι το παράδειγμα της Περμίνοβα δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί από όλες τις γυναίκες.

Η ίδια υποστήριξε ότι για να επανέλθει στα κιλά της, ήταν 58 κιλά πριν μείνει έγκυος, δεν χρειάστηκε να προσλάβει κάποιον γυμναστή, αλλά ακολούθησε τις συμβουλές πολλών γνωστών coachers, μέσω του λογαριασμού τους στο Instagram. Η Έλενα ανέφερε ότι ξεχώρισε και ακολούθησε πιστά, πάντα μέσω Instagram, τις συμβουλές της διάσημης Αυστραλής γυμνάστριας Kayla Itsines, η οποία ανεβάζει στον λογαριασμό της ασκήσεις που δεν χρειάζονται πολλά όργανα για να τις κάνει κάποιος.

ub3

ub4

ub5

ub6

ub7

ub8

ub9

 

 

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.