Ειδησεογραφικό site

ΗΠΑ: Τα δολοφονικά ένστικτα μιας 11χρονης

26

Το κοριτσάκι, που δεν έχει κατονομαστεί λόγω της ηλικίας της, εμφανίστηκε στο δικαστήριο ανηλίκων τη Δευτέρα και διατάχθηκε να υποβληθεί σε εξετάσεις ψυχικής ικανότητας πριν από την επόμενη εμφάνισή της στο δικαστήριο.

«Προσπαθούμε να καταλάβουμε τι μπορεί να παρακίνησε κάποιον να κάνει κάτι τέτοιο» δήλωσε ο αρχηγός της Αστυνομίας Ράντι Άις. «Και μέχρι στιγμής δεν έχουμε καταλήξει σε κάτι».

Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή σε ένα διαμέρισμα στην πόλη Γουίκλιφ, κοντά στο Κλίβελαντ.

Η μητέρα του 11χρονου κοριτσιού έκανε babysitting το βρέφος, την Ζούρι Γουάιτχεντ. Ήθελε να βοηθήσει την μητέρα του νεογέννητου χαρίζοντάς της λίγο ελεύθερο χρόνο, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Μόλις η μητέρα αποκοιμήθηκε στον καναπέ, το κοριτσάκι πήρε την Ζούρι στον επάνω όροφο, σύμφωνα με τον αρχηγός της αστυνομίας. Επέστρεψε 45 λεπτά αργότερα, ξύπνησε την μητέρα και της είπε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το μωρό. Η Ζούρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου πέθανε κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης.

Ο ιατροδικαστής αποφάνθηκε πως ο θάνατος του βρέφους οφειλόταν σε ανθρωποκτονία καθώς έφερε τεράστια τραύματα στον εγκέφαλο, το συκώτι, την σπλήνα και τα νεφρά της.

Τα σχόλια είναι κλειστά.