Ειδησεογραφικό site

Ζέτα Μακρή στο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1: «Ο μισθός των βουλευτών δεν θα αυξηθεί»

29

«Δεν θα δεχτούμε αναπροσαρμογή του μισθού των βουλευτών σύμφωνα με τους μισθούς των δικαστικών, παρ’ ότι το ορίζει ο νόμος» ξεκαθάρισε η βουλευτίνα της Ν.Δ. Ζέτα Μακρή στο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ με τον Γιάννη Κουρτάκη και τον Παναγιώτη Τζένο.

Για το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών η κα Μακρή σημείωσε ότι «Δεν είναι μόνο ο Σαμαράς που δεν θέλει πρόωρες εκλογές, αλλά και οι πολίτες. Το μήνυμα των εκλογών ήταν ξεκάθαρο και προς την κυβέρνηση και προς την αντιπολίτευση. Το έργο της κυβέρνησης πρέπει να συνεχιστεί».

Στα σενάρια που θέλουν τον Κώστα Καραμανλή να είναι υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας η κα Μακρή τόνισε «Ο Κώστας Καραμανλής είναι ένας άξιος και ικανός πολιτικός για τη θέση του Πρόεδρου της Δημοκρατίας, ωστόσο το τι θα γίνει και το τι θα αποφασιστεί δεν μπορώ να το γνωρίζω».

Τέλος για την γεύση που της άφησε ο ανασχηματισμός η κα Μακρή δήλωσε: «Πικρία δεν έχω, στεναχώρια όμως ένοιωσα με τον ανασχηματισμό. Νοιώθω όμως ικανοποιημένη γιατί στον τομέα μας κάναμε ό,τι μπορούσαμε και θεωρώ ότι φέραμε σε πέρας ένα δύσκολο έργο στο υπουργείο Υγείας».

Τα σχόλια είναι κλειστά.