Ειδησεογραφικό site

Ευτυχώς για το…άλογο συνελήφθη

33

Ένας Αμερικανός συνελήφθη στην προσπάθεια του να βιάσει (βιασμός είναι όταν το σεξ είναι μη-συναινετικό…) ένα άλογο. Ο Σιρίλο Καστίγιο (Cirilo Castillo) από το Τέξας πριν λίγους μήνες, το πρωινό της 17ης Φεβρουαρίου, βρέθηκε μέσα στον αχυρώνα μιας γειτόνισσας του στη πόλη Εντινμπουργκ με σπασμένο πόδι.

Στους αστυνομικούς που τον βρήκαν ισχυρίστηκε πως τον χτύπησε αυτοκίνητο και σύρθηκε τραυματίας μέχρι τον αχυρώνα, αλλά κάτι δεν κόλλαγε στην υπόθεση.

Οι αστυνομικοί έλεγξαν το ιστορικό του 45χρονου άντρα και διαπίστωσαν πως είχε συλληφθεί στο παρελθόν δυο φορές κατηγορούμενος για κτηνοβασία και μάλιστα σε αμφότερες τις περιπτώσεις  σε άλογα της γειτόνισσας του, στον αχυρώνα της οποίας είχε βρεθεί.

Δεδομένου του ιστορικού του, οι αστυνομικοί θεώρησαν πως εισέβαλε για τρίτη φορά στον ίδιο αχυρώνα προσπαθώντας να βιάσει ένα άλογο και αυτό προφανώς τον κλώτσησε, σπάζοντας του το πόδι.

Ο Καστίγιο, στον οποίο επιβλήθηκαν κατηγορίες για παράνομη είσοδο σε ξένη ιδιοκτησία, περνάει αυτές τις ημέρες από δίκη σε δικαστήριο του Ντάλας κι αν βρεθεί ένοχος, τον περιμένει ποινή εγκλεισμού μέχρι κι έξι μηνών, καθώς είναι ήδη (δις) υπόλογος.

Ωστόσο δεν του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κτηνοβασία καθώς δεν υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες και το άλογο δεν δύναται να παραστεί ως μάρτυς στη δίκη.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι πρόπερσι ένας ακόμη άντρας συνελήφθη στην προσπάθεια του να κάνει σεξ με ένα άλογο.

Το καλοκαίρι του 2013 ο Αντριου Μεντόζα έκανε σεξ με το άλογο του γείτονα του. Ο Μεντόζα, στον οποίο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών, υποστήριξε στο δικαστήριο πως «ήθελα να κάνω ένα μωρό με το άλογο, το οποίο θα είναι μισό άλογο και το μισό άνθρωπος».

 

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.