Ειδησεογραφικό site

Πως είναι σήμερα η Πόλα Ρούπα-Φωτογραφίες έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ, από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας

39

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την Ελληνική Αστυνομία, τέσσερις φωτογραφίες, που απεικονίζουν τη σύζυγο του Νίκου Μαζιώτη και κατηγορούμενη για τρομοκρατία, Παναγιώτα (Πόλα) Ρούπα.

Ειδικότερα, στη δημοσιότητα δόθηκαν και τα στοιχεία της ταυτότητάς της. Πρόκειται για την
Ρούπα Παναγιώτα του Βίκτωρα και της Ειρήνης, γεν. 03-04-1969 στη Καλαμάτα Μεσσηνίας.

Στις τέσσερις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. απεικονίζεται η Πόλα Ρούπα σε στιγμιότυπα εικόνων κλειστού κυκλώματος καμερών ασφαλείας, όπου εμφανώς έχει προβεί σε αλλαγή των εξωτερικών ατομικών χαρακτηριστικών (βαφή μαλλιών κ.λπ.) και η πέμπτη φωτογραφία, όπως αποτυπώθηκε και δημοσιοποιήθηκε μετά την αρχική της σύλληψη, την 10-04-2010.

Να σημειωθεί πως ενδέχεται η Παναγιώτα Ρούπα να κυκλοφορεί με το υπ’ αριθμ. ΥΗΤ-2959 αυτοκίνητο, μάρκας HYUNDAI ACCENT, χρώματος ασημί, το οποίο είχε αγοράσει ο πρόσφατα συλληφθείς Νικόλαος Μαζιώτης, με πλαστό Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, υπό στοιχεία Μιχάλης Μιχελάκης του Νικολάου και της Αρχοντίας.Οι έρευνες για τον εντοπισμό του συγκεκριμένου αυτοκινήτου επικεντρώνονται σε περιοχές της Αττικής, όπως τα Πατήσια, τον Άγιο Νικόλαο, τη Κυψέλη, τη Νέα Χαλκηδόνα, τη Νέα Ιωνία, τον Μαραθώνα, τη Νέα Μάκρη και το Γραμματικό, καθώς και στις περιοχές του Κιάτου και της Ακράτας Κορινθίας.Η ΕΛ.ΑΣ. καλεί όποιον πολίτη γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το πρόσωπο των φωτογραφιών, να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.