Ειδησεογραφικό site

Επιτυχής μεταμόσχευση βιονικού πέους 20 εκατοστών

68

 

Ένα βιονικό πέος είκοσι εκατοστών εμφυτεύτηκε επιτυχώς σε έναν 43χρονο άντρα ο οποίος δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τα γεννητικά του όργανα από τότε που ήταν 6 ετών. Το πόνημα αυτό της ιατρικής τεχνολογίας χρησιμοποιεί υγρά από εμφύτευμα στην κοιλιακή του χώρα μέσω δύο σωλήνων κατά το μήκος του. Ελέγχεται από ένα κουμπί που βρίσκεται στους όρχεις του.

Ο Mohammed Abad από το Εδιμβούργο της Σκωτίας έχασε τη χρήση του πέους του σε ένα τραγικό δυστύχημα όταν ήταν παιδί, όταν χτυπήθηκε από αυτοκίνητο το οποίο τον παρέσυρε για 180 μέτρα. Τρία, μόλις χρόνια, πριν, οι γιατροί ξεκίνησαν να μεταμοσχεύουν δέρμα για να δημιουργήσουν ένα νέο πέος, το οποίο μεταμοσχεύθηκε στο υπόλοιπό του σώμα επιτυχώς, μετά από χειρουργείο 11 ωρών στο University College London.

mabp-1024x683.jpg

O Abad μίλησε στην εφημερίδα The Sun και ανέφερε πως «όταν θέλεις να κάνεις σεξ πατάς το κουμπί ‘ON’. Όταν τελειώσεις, πατάς ένα άλλο κουμπί. Το όλο θέμα (υποθέτουμε της στύσης) παίρνει λίγα μόλις δευτερόλεπτα. Οι γιατροί μου έχουν συστήσει να συνεχίσω να εξασκούμαι».

Ο Abad μπορεί για πρώτη φορά στη ζωή του να αποκτήσει στύση. Το νέο πέος επίσης φαίνεται πως θα του επιτρέψει να μπορέσει να κάνει παιδιά. Αν και έχασε τον αριστερό του όρχι στο ατύχημα, ο δεξιός λειτουργεί ακόμη.

Πρόκειται για το πρώτο βιονικό πέος στην ιατρική ιστορία, αλλά τον περασμένο Μάιο, ένας Νοτιοαφρικανός άντρας 21 ετών έγινε ο πρώτος ο οποίος δέχθηκε επιτυχώς μόσχευμα ανθρώπινου πέους. Ο νεαρός άντρας είχε χάσει το πέος του μετά από επιπλοκές στην περιτομή του. Τον Ιούνιο ο άντρας ανέφερε πως θα γίνει πατέρας λόγω της επιτυχούς μεταμόσχευσης.

Bio-Penis-769x1024.jpg

Τα σχόλια είναι κλειστά.