Ειδησεογραφικό site

Επική γκάφα Λεβέντη: Ήταν καλεσμένος στον ΑΝΤ1 αλλά πήγε στον ALPHA ζητώντας τον Παπαδάκη!

72

Οι γρήγοροι ρυθμοί της προεκλογικής περιόδου και οι πολλές τηλεοπτικές προσκλήσεις φαίνεται ότι έχουν «ζαλίσει» τον Βασίλη Λεβέντη ο οποίος σήμερα μπέρδεψε τα στούντιο!

Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων ήταν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1. Ομως, μπερδεύτηκε και αντί να πάει στα στούντιο του ΑΝΤ1, πήγε στα στούντιο του Alpha και ζητούσε τον Γιώργο Παπαδάκη!

Οι άνθρωποι του Alpha του εξήγησαν ότι έχει κάνει λάθος και ότι μπέρδεψε τα κανάλια! Έτσι, ο Βασίλης Λεβέντης έκανε πραγματικό ράλι… έφυγε αμέσως από τον Alpha προκειμένου να βρεθεί στον σταθμό του Αμαρουσίου και βγήκε στον «αέρα» χωρίς κανείς να καταλάβει το παραμικρό.

Όλοι οι Λεβέντη-δες στα ψηφοδέλτια της Ένωσης Κεντρωών – Οι 6 συγγενείς του που κατεβαίνουν υποψήφιοι

Ο Βασίλης Λεβέντης μπορεί να κατεβαίνει στις εκλογές καταγγέλλοντας την οικογενειοκρατία, ωστόσο ο ίδιος στα ψηφοδέλτια έχει όχι έναν και δύο, αλλά 6 συγγενείς του!

Κατ’ αρχάς, στην εκλογική περιφέρεια της Καβάλας κατεβαίνει υποψήφια η σύζυγός του, Μεντεσίδου Αναστασία. Φυσικά, είναι πρώτη στη λίστα.

Πέραν της συζύγου του, στα ψηφοδέλτια της ‘Ενωσης Κεντρώων κατεβαίνουν ως υποψήφιοι 4 ακόμη συνεπώνυμοι του κ. Λεβέντη. Ολοι τους, με εξαίρεση έναν, έχουν τοποθετηθεί πρώτοι στη λίστα των νομών που κατεβαίνουν υποψήφιου. Πρόκειται για τους:

  • Λεβέντη Ιωάννη του Κωνσταντίνου (20ος στος ψηφοδέλτιο της Β’ Αθηνών)
  • Λεβέντη Ελένη του Αποστόλου (1η στο ψηφοδέλτιο των Γρεβενών)
  • Λεβέντη Παρασκευή-Λούλα του Κωνσταντίνου (1η στο ψηφοδέλτιο των Δωδεκανήσων)
  • Λεβέντη Κωσταντίνο του Αποστόλου (2ος στο επικρατείας)

Το κατά πόσο υπάρχει συγγενική σχέση των τεσσάρων προαναφερθέντων υποψηφίων με τον Βασίλη Λεβέντη είναι άγνωστο, πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι δύο εξ αυτών έχουν και το ίδιο πατρώνυμο με τον πρόεδρο της Ενωσης Κεντρώων (Απόστολος).

Επίσης στο ψηφοδέλτιο υπάρχει και μια συνεπώνυμη της συζύγου του κ. Λεβέντη, η κυρία Μεντεσίδου Δέσποινα του Ιωάννη, έβδομη στο ψηφοδέλτιο της Α’ Αθηνών. Και οι δύο κυρίες έχουν το ίδιο πατρώνυμο…

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.