Ειδησεογραφικό site

Αδιάβατη πορεία για τους ηθοποιούς χωρίς… πτυχίο (Bίντεο)

162

Χθες, ολοκληρώθηκαν τα βραβεία «Κάρολου Κουν» στο Μέγαρο Μουσικής. Όπως είναι γνωστό, ο Σάκης Ρουβάς ήταν υποψήφιος για το βραβείο «Αρχαίο Δράμα» για την συμμετοχή τους στις «Βάκχες» ως Διόνυσος.

Αυτή η υποψηφιότητα, όπως φάνηκε δεν άρεσε σε πολλούς, οι οποίο δεν δίστασαν να εκφράσουν την δυσαρέσκειά τους. Μια από αυτές ήταν και η Χρυσούλα Διαβάτη, η οποία ανέβηκε στην σκηνή για να παραλάβει τιμητική διάκριση για την παράσταση «Δυο γυναίκες χορεύουν».

Η ηθοποιός  σύμφωνα με το you, όταν ανέβηκε στην σκηνή είπε: «Να καλέσουν την αστυνομία θεάτρου να τακτοποιήσει τα θέματα γιατί τα βραβεία πηγαίνουν σε stars και μοντέλα». Στη συνέχεια, η Χρυσούλα Διαβάτη πήγε στην θέση της χωρίς να παραλάβει την τιμητική διάκριση και παρέμεινε στην αίθουσα.

Αμέσως μετά, οι παρουσιαστές Κυριάκος Λουκάκης και Ανδρέας Ρικάκης κάλεσαν στην σκηνή τον Σάκη Ρουβά για να παραλάβει το βραβείο «Αρχαίο Δράμα».

Εκείνη την στιγμή, μια κυρία από το κοινό φώναξε: «Αμφισβητώ αυτό το βραβείο. Με τι εφόδια το παίρνετε;» Ο Σάκης Ρουβάς της απάντησε: «Με την ψυχή μου» και κρατώντας το βραβείο του είπε: «Δεν θα επιτρέψω σε καμία αστυνομία θεάτρου να μου απαγορεύσει να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα, να ονειρεύομαι και να εξελίσσομαι».

Μάλιστα, σε αυτό το σημείο ο Κυριάκος Λουκάκης είπε: «Σήμερα τιμάμε ανθρώπους και όχι προκαταλήψεις». Αυτό το βραβείο ήταν μια δικαίωση για τον Σάκη Ρουβά, αφού όπως είπε και στην συνέντευξη Τύπου για τον «Ηρακλής: οι 12 άθλοι», αφού όταν ανακοινώθηκε η συμμετοχή του στις «Βάκχες» αρκετοί ήταν εκείνοι που τον αμφισβήτησαν και του έκαναν κριτική πριν τον δουν να ερμηνεύει τον Διόνυσο στην Επίδαυρο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.