Ειδησεογραφικό site

Επίθεση Τζάκρη προς Βαρουφάκη: Είναι χαβαλετζής πολιτικός (ΒΙΝΤΕΟ)

21

 

Έναν άκρως μειωτικό χαρακτηρισμό απηύθυνε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη προς τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Μιλώντας στο ΜΕΓΚΑ, όταν κλήθηκε να σχολιάσει όσα λέει το τελευταίο διάστημα ο πρώην ΥΠΟΙΚ, η κ. Τζάκρη τον χαρακτήρισε «χαβαλετζή πολιτικό.

Είπε συγκεκριμένα: «Δεν μασάω τα λόγια μου. Εκτιμώ ένα μεγάλο μέρος της ευθύνης για την τροπή που πήρε η διαπραγμάτευση είναι και το θέμα της επιλογής του κορυφαίου προσώπου της διαπραγμάτευσης που ήταν ο κ. Βαρουφάκης, ο οποίος κατά την άποψή μου ήταν ένας χαβαλετζής πολιτικός.

Αυτή τη στιγμή απολαμβάνει την πισίνα του στην Αίγινα και θεωρεί ότι όταν του κάνουν κριτική είναι γιατί τον φθονούν, γιατί τον ζηλεύουν»

Για τις εκλογές επισήμανε πως: «Αν θέλουμε να βγούμε από την κρίση, θα πρέπει να επιστρέψουμε σε ισχυρές αυτοδύναμες κυβερνήσεις. Οι κυβερνήσεις συνεργασίας δεν βοήθησαν και πολύ τη χώρα»

Σημείωσε πάντως πως αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αυτοδύναμος θα συνεργαστεί με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ενώ ξεκαθάρισε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα συνεργαστεί με Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ.

«Θα υλοποιήσουμε τη συμφωνία, αλλάζοντας με ισοδύναμα τα πιο σκληρά μέτρα», τόνισε σε άλλο σημείο, ενώ ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει μιλήσει ποτέ για δραχμή.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.