Ειδησεογραφικό site

Επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό Mega εξαπολύει η Γεροβασίλη για την υπόθεση Πανούση

45

Σκληρή επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό Mega εξαπολύει η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, η οποία κατηγορεί τη διεύθυνση ειδήσεων του καναλιού ότι δεν της έδωσε τη δυνατότητα να απαντήσει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων για τους διαλόγους που παρουσιάστηκαν στο πλαίσιο του θέματος Πανούση.

Η κυρία Γεροβασίλη εξαπολύει, δε, απειλές προς το κανάλι, λέγοντας ότι «η συνέχεια σε άλλες αίθουσες όπου τον έλεγχο δεν έχει το Mega, αλλά μόνο εκείνοι που σύμφωνα με τον Νόμο έχουν την εξουσία να αποφασίζουν».

Ολόκληρη η δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη:

«Στη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega παρουσιάστηκαν ως γεγονότα υποτιθέμενοι διάλογοι, τους οποίους σύμφωνα με τον διευθυντή ειδήσεων έδωσε ο κ. Πανούσης.

Το Mega αρνήθηκε να δώσει το λόγο στην κυβερνητική εκπρόσωπο, Όλγα Γεροβασίλη, προκειμένου να παρέμβει στο δελτίο ειδήσεων για να διατυπώσει την άποψη της κυβέρνησης, με την προκλητική απάντηση «γιατί να σας βγάλουμε στο δελτίο, για να βγάλετε λόγο;»

Η συνέχεια σε άλλες αίθουσες όπου τον έλεγχο δεν έχει το Mega, αλλά μόνο εκείνοι που σύμφωνα με τον Νόμο έχουν την εξουσία να αποφασίζουν».

Τα σχόλια είναι κλειστά.