Ειδησεογραφικό site

Επίθεση ΠΑΣΟΚ στη Ρένα Δούρου

45

Επίθεση εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ στην περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου με αφορμή τη συνεδρίαση του Συμβουλίου που έγινε χτες και την εκλογή αντιπροέδρου.

Η Χαριλάου Τρικούπη στην ανακοίνωσή της τονίζει ότι «η κ. Δούρου δήλωσε πως ξεκινά μια νέα εποχή για την Περιφέρεια Αττικής και πως το Περιφερειακό συμβούλιο μπορεί να γίνει ανοικτό εργαστήρι δημοκρατίας. Αμέσως μετά, ήρθε η πράξη να διαψεύσει τις βαρύγδουπες δηλώσεις της και να προσγειώσει στην πραγματικότητα εκείνους που εξακολουθούν να τις πιστεύουν».

«Η παράταξή της, κατά τη διαδικασία εκλογής του αντιπροέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, (θέση που δικαιωματικά ανήκει στην μείζονα αντιπολίτευση) επιχείρησε να επιβάλει με πραξικοπηματικό τρόπο άλλη επιλογή. Αναγκάστηκε βέβαια σε άτακτη οπισθοχώρηση μετά τη σθεναρή αντίδραση και αποχώρηση της παράταξης του κ. Γιάννη Σγουρού και τις ενστάσεις που υπέβαλαν οι επικεφαλής άλλων παρατάξεων» σημειώνει το ΠΑΣΟΚ και καταλήγει:

«Η στάση της κ. Δούρου προσβάλλει την θεσμική λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου. Παραπέμπει σε παλιές, ξεπερασμένες παλαιοκομματικές αντιλήψεις και διχαστικές πρακτικές και αποτελεί μια κακή αρχή για την λειτουργία του οργάνου. Ελπίζουμε αυτή η πρακτική να μη συνεχιστεί».

Τα σχόλια είναι κλειστά.