Ειδησεογραφικό site

Επίθεση Λεουτσάκου στην κυβέρνηση: Είναι για λύπηση – Η Γεροβασίλη χρησιμοποιεί τα επιχειρήματα Σαμαρά, Βενιζέλου και Γεωργιάδη

34

 

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή την χθεσινοβραδυνή δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου που ουσιαστικά προανήγγειλε τη de facto διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Στάθης Λεουτσάκος.

«Είναι κανείς να λυπάται όταν η κυρία Γεροβασίλη χρησιμοποιεί επιχειρήματα που χρησιμοποίησαν στο παρελθόν Σαμαράς, Βενιζέλος και Γεωργιάδης κατά του ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε το στέλεχος της Αριστερής Πλατφόρμας απαντώντας στην κυβερνητική εκπρόσωπο η οποία κατηγόρησε τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και τα μέλη της ομάδας του ότι έχουν λάβει την απόφαση να ανατρέψουν την κυβέρνηση της Αριστεράς.

Παράλληλα κατηγόρησε την κυρία Γεροβασίλη για «αλχημείες» όσον αφορά τη σύμπτωση απόψεων Σόιμπλε-Αριστερής Πλατφόρμας.

«Ο Σόιμπλε δεν έδωσε συγχαρητήρια στην Πλατφόρμα αλλά στην κυβέρνηση» απάντησε ο κ. Λεουτσάκος μιλώντας στο ΣΚΑΪ.

Όσον αφορά τη στάση που θα κρατήσει η ομάδα Λαφαζάνη σε περίπτωση που η κυβέρνηση ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης ο κ. Λεουτσάκος είπε ότι «δεν ψηφίσαμε και δεν θα ψηφίσουμε καμία μνημονιακή διαδικασία, δεν θα ψηφίσουμε εκποίηση του δημόσιου πλούτου».

Ερωτηθείς για το αν η Αριστερή Πλατφόρμα θα προχωρήσει στο μετασχηματισμό της σε πολιτικό κόμμα απάντησε ότι «το μόνο που δεν θα κάνουμε έιναι να υποταχθούμε και να πάμε στο σπίτι μας. Θα είμαστε ενεργοί με το λαό. Το ΌΧΙ χρειάζεται πολιτική έκφραση και θα είμαστε παρόντες».

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.