Ειδησεογραφικό site

Χαμός στους ΑΝΕΛ μετά την ανεξαρτητοποίηση Μελά-Επίθεση Καμμένου με retweet! – «Έφυγα εξαιτίας των ψεμάτων και των κακοηθειών των ΑΝΕΛ» δηλώνει ο βουλευτής

46

 

Επίσημα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος δεν έχει μιλήσει για την ανεξαρτητοποίηση του Παναγιώτη Μελά.

Ωστόσο, ο ίδιος, λάτρης των social media, έδωσε τη δική του απάντηση σε σχόλιο χρήστη από το twitter, κάνοντας retweet!

Το μήνυμα ήταν το εξής: «Ο Σαμαράς αρχίζει και σηκώνει παίχτες από τον πάγκο… Θεοδωράκης, Μπαλτάκος, Μελάς… ‘Ολοι για τη σωτηρία… Τη δική του και της συμμορίας του…»

 

kamme_
Πάντως, επίσημα απάντησε ο εκπρόσωπος τύπου των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ: «Προφάσεις εν αμαρτίαις οι δικαιολογίες του Παναγιώτη Μελά, την ώρα που σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα και ο Πρόεδρος του Κινήματος Πάνος Καμμένος δηλώσαμε ότι θα τον στηρίξουμε σε κάθε του νομική ενέργεια εναντίον του Γιώργου Σούκουρη, που τον ενέπλεξε στην υπόθεση απόπειρας χρηματισμού, την οποία και διερευνά η Δικαιοσύνη.

Όποιος δεν σέβεται ομόφωνες αποφάσεις της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, αλλά και τον αγώνα όλων των στελεχών και μελών του Κινήματος και όποιος δεν τιμά την υπογραφή του με την οποία δεσμευόταν για τις αποφάσεις του Συνεδρίου, δεν έχει θέση στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Επιπλέον σεβόμαστε πολύ τους εαυτούς μας για να του αντιστρέψουμε τους χαρακτηρισμούς. Είναι προτιμότερο να τους συμπεριλάβει στην αυτοκριτική του.

Ας πάει εκεί που θέλει, με μια απόφαση που «βγάζει μάτι», ακόμα και σε πρωτάρηδες πολιτικούς συντάκτες, ότι ήταν προειλημμένη εδώ και καιρό».

Μελάς: «Έφυγα εξαιτίας των ψεμάτων και των κακοηθειών των ΑΝΕΛ»

Την απόφασή του να αποχωρήσει από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων γνωστοποίησε με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής ο βουλευτής Α’ Πειραιά Παναγιώτης Μελάς.

Ο κ. Μελάς είχε διαφοροποιηθεί από την κεντρική επιλογή του προέδρου των ΑΝΕΛ να καταψηφιστεί ο κυβερνητικός υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας προκειμένου να προκληθούν εκλογές και είχε δηλώσει ότι κατά την άποψή του πρέπει να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Επιπλέον, το όνομα του κ. Μελά είχε εμπλακεί στην υπόθεση με την υποτιθέμενη προσπάθεια εξαγοράς βουλευτών.

Μετά την ανεξαρτητοποίηση του Παναγιώτη Μελά, η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝ.ΕΛ αποτελείται πλέον από 13 βουλευτές.

“Έφυγα εξαιτίας των ψεμάτων και των κακοηθειών των ΑΝΕΛ”

«Δεν μπορώ να μείνω κάπου όπου κινούνται με αισχρά ψέματα και κακοήθειες» δήλωσε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ με τον Γιάννη Κουρτάκη και τον Παναγιώτη Τζένο, ο ανεξάρτητος πια βουλευτής, Παναγιώτης Μελάς.

«Γι’ αυτό ανεξαρτητοποιήθηκα και δεν ανήκω πια στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Δεν μπορώ τα αισχρά τους ψέματα»

Αναφορικά με την έδρα του στη βουλή ο κ. Μελάς σημείωσε: «Την έδρα αυτή δεν την έχω πάρει ως βουλευτής επικρατείας αλλά με δικό μου αγώνα. Κι ο Κομμένος όταν παραιτήθηκε δεν παρέδωσε την έδρα του».

Σχετικά με την στάση του από εδώ και πέρα ο κ. Μελάς τόνισε ότι «τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει. Ούτε στην γενική στάση μου και στα όσα χρόνια τώρα υποστηρίζω, ούτε και στο θέμα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας».

Τα σχόλια είναι κλειστά.