Ειδησεογραφικό site

Επέστρεψε στη Δημοκρατική Συμπαράταξη ο Κώστας Ξυλούρης

77

Επέστρεψε «στο σπίτι του» στο ΠΑΣΟΚ ο πρώην υποψήφιος του ΚΙΔΗΣΟ Κώστας Ξυλούρης, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Φώφης Γεννηματά προς τα παλιά μέλη του κόμματος.

Υπήρξε σημαντικό στέλεχος της Δημοκρατικής Παράταξης, με διαχρονικούς αγώνες και πλέον στρατεύεται ως υποψήφιος βουλευτής στο Νομό Ηρακλείου, στον τόπο όπου προσέφερε επί δύο τετραετίες ως Νομαρχιακός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής.

Ο Κώστας Ξυλούρης, πρόσωπο αγαπητό σε όλους με προσφορά, πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες, υπήρξε Πρόεδρος της Παγκρήτιας Ενωσης -του μεγαλύτερου μαζικού σωματείου της χώρας, με 80.000 μέλη- εκλεγμένος με ποσοστό 72%.

Στην Παγκρήτια Ένωση είχε πολυσήμαντο έργο, με αποκορύφωμα τη μεγαλειώδη συγκέντρωση στο Καλλιμάρμαρο για την επέτειο της μάχης της Κρήτης, αλλά και τη δημιουργία του Μνημείου του «Μαχητή» της μάχης της Κρήτης, στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών.

Είναι από τα Ιδρυτικά μέλη του ΠΑΣΟΚ, υπήρξε υποψήφιος βουλευτής Β’ Πειραιά με 19.000 σταυρούς προτίμησης, ενώ πάντοτε βρισκόταν στην πρώτη γραμμή στις μάχες του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.

Τώρα θα βρεθεί και πάλι τιμητικά στις τελευταίες θέσεις του ψηφοδελτίου στην γενέτειρά του στο Ηράκλειο Κρήτης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.