Ειδησεογραφικό site

Επέστρεψαν στη Βαρβάκειο οι 12 μυστηριώδεις γυναίκες με τα τζιπ και μοίρασαν χιλιάδες ευρώ

60

Επέστρεψαν και φέτος στη Βαρβάκειο Αγορά οι μυστηριώδεις γυναίκες που μοίρασαν χιλιάδες ευρώ σε όσους δεν έχουν να πληρώσουν για τα ψώνια του εορταστικού τραπεζιού. Περίπου στις 11 το πρωί κυκλοφόρησε οι πληροφορία πως 12 γυναίκες έφτασαν στην Βαρβάκειο με τζιπ ή βαν και διασκορπίστηκαν στα μαγαζιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για γυναίκες που εργάζονται ως διοικητικοί υπάλληλοι σε πολυεθνική εταιρεία, της οποίας το όνομα κρατούν εφτασφράγιστο μυστικό. Μπήκαν στην αγορά, πήγαν στα μαγαζιά και έδωσαν στους ιδιοκτήτες από 3.000 ευρώ προκειμένου εκείνοι να προσφέρουν δωρεάν τρόφιμα στους καταναλωτές, οι οποίοι δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν αυτά που ήθελαν για το εορταστικό τραπέζι.

Υπενθυμίζεται πως οι γυναίκες αυτές είχαν επισκεφθεί ξανά τη Βαρβάκειο και τα προηγούμενα χρόνια, Χριστούγεννα και Πάσχα, προσφέροντας χιλιάδες ευρώ για βοήθεια σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Πάντως τις γυναίκες αυτές -όπως και τα προηγούμενα χρόνια δεν καταφέρει κανείς να τις απαθανατίσει σε μία φωτογραφία.

Μάλιστα την περσινή χρονιά κάποιοι μιλούσαν για ένα καλοστημένο κόλπο στην προσπάθεια των κρεοπωλών να προσελκύσουν κόσμο στα μαγαζιά της οδού Αθηνάς, όπως είχε γράψει η Ημερησία. «Πενία τέχνας κατεργάζεται» και όπου «πενία» η πτώση των πωλήσεων λόγω της κρίσης και όπου «τέχνας» το παραμύθι με τις κυρίες και τα τζιπ…» αναφέρει πέρυσι το δημοσίευμα.

Πηγή: iefimerida.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.