Ειδησεογραφικό site

Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε πολυτελή αυτοκίνητα και τα έκανε «μαϊμούδες»

52

Σπείρα που έκλεβε πολυτελή αυτοκίνητα, παραποιούσε τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους και τα διέθετε στην κυκλοφορία, αφού είχε εκδώσει και νέες άδειες κυκλοφορίας, εξαρθρώθηκε από την αστυνομία.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί τρία άτομα, ηλικίας 32, 44 και 49 ετών, ενώ αναζητείται άλλος ένας συνεργός τους.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, οι συλληφθέντες μαζί με το συνεργό τους είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές πολυτελών αυτοκινήτων.

Στη συνέχεια τα οδηγούσαν στο συνεργείο αυτοκινήτων του 44χρονου, όπου παραποιούσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους και αφού εξέδιδαν νέες άδειες κυκλοφορίας με στοιχεία τρίτων προσώπων, τα διέθεταν στην κυκλοφορία.

Εκτός από τα τρία αυτοκίνητα που κατασχέθηκαν, οι άντρες της αστυνομίας εντόπισαν και ένα ταξί το οποίο χρησιμοποιούσαν οι δράστες.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 44χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα ηλεκτρικό τρυπάνι, ένας ηλεκτρικός τροχός και πέντε κουτιά που περιείχαν πλήθος πόντες με διαφορετικούς χαρακτήρες και σύμβολα.

Σε βάρος του 49χρονου εκκρεμούσαν ένα ένταλμα σύλληψης και τρεις καταδικαστικές αποφάσεις για απάτες κατ’ εξακολούθηση.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού τους, καθώς και για τη συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Τα σχόλια είναι κλειστά.