Ειδησεογραφικό site

Μελάς σε Καμμένο: «Πάρε πίσω όσα είπες για βρώμικα μαξιλάρια» – Μαίνεται η κόντρα στους ΑΝΕΛ

32

Να πάρει πίσω τα όσα είπε για «βρώμικα μαξιλάρια της κυβέρνησης» κάλεσε τον Πάνο Καμμένο, ο Παναγιώτης Μελάς, μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στην εκπομπή ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΕΣ, με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

«Να πάρει πίσω αυτές τις εκφράσεις είναι απαράδεκτες. Δεν επιτρέπονται να λέγονται. Στους ΑΝΕΛ, μπήκα για να το καλό του λαού. Ούτε για καρέκλα, ούτε για τίποτα άλλο. Είμαι αντιμνημονιακός. Ό,τι είναι ενάντια στον ελληνικό λαό, το καταψηφίζω», σημείωσε ο κ. Μελάς, ρίχνοντας ωστόσο λάδι στη φωτιά με τα όσα αποκάλυψε στη συνέχεια για το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ο κ. Μελάς δήλωσε πως υπάρχουν κάποιοι βουλευτές στο κόμμα που σκέφτονται να ψηφίσουν για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Χαρακτηριστικά είπε πως «είχα κάνει μια τέτοια συζήτηση με κάποιους βουλευτές στη Βουλή» σημειώνοντας ότι «δεν ξέρω τι τελικά θα πράξουν».

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο οι εν λόγω βουλευτές να δέχτηκαν πιέσεις από το κόμμα.

Σε ό,τι αφορά την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας είπε πως οι πιθανότητες να ψηφίσει ή όχι είναι 50-50 σημειώνοντας πως η προεδρική εκλογή θα επηρεάσει τον ελληνικό λαό που σήμερα βρίσκεται στην εξαθλίωση και την εντατική.

Τέλος σχετικά με το συνέδριο των ΑΝΕΛ που είναι αυτό το Σαββατοκύριακο, σημείωσε ότι σκέφτεται να πάει στο συνέδριο εκτός… απροόπτου. «Θα πάω στο συνέδριο του κόμματος το ΣΚ. Δεν αισθάνομαι ότι είμαι εκτός του κόμματος».

Διαβάστε ακόμα: “Χοντραίνει” η κόντρα στους ΑΝΕΛ – Καμμένος: Ορισμένοι επέλεξαν να γίνουν “βρώμικα μαξιλάρια” – Μελάς: Δεν θα παραδώσω την έδρα μου

Τα σχόλια είναι κλειστά.