Ειδησεογραφικό site

Εντυπωσιακές φωτογραφίες και βίντεο από τη διάσωση των δύο πιλότων μας

103

Εντυπωσιακές φωτογραφίες και βίντεο από τη στιγμή που το ελικόπτερο ΑΒ-205 της Πολεμικής Αεροπορίας έφτασε πάνω από τους δύο πιλότους οι οποίοι είχαν πραγματοποιήσει πριν από λίγη ώρα επιτυχή εγκατάλειψη του μαχητικού αεροσκάφους F-16D Block.52+ της 343 Μοίρας της 116 Πτέρυγος Μάχης και προχώρησε στη διάσωσή τους έδωσε στη δημοσιότητα πριν από λίγη ώρα το ΓΕΑ.

Ακόμα έγινε γνωστό ότι στις 16: 21 σήμερα το απόγευμα οι δύο πιλότοι μας μεταφέρθηκαν με το C-130H από τη Σούδα στην Ελευσίνα και από εκεί στο 251 ΓΝΑ για προληπτικές εξετάσεις, ενώ πριν από λίγη ώρα εκεί μετέβη και ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς, προκειμένου να τους επισκεφτεί και να έχει μία σύντομη συνομιλία μαζί τους. Αμφότεροι είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση.

Και μία ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια. Ο ένας εκ των δύο πιλότων, ο Αντισμήναρχος (Ι) στο παρελθόν και μέχρι το 2013 είχε διατελέσει ο Διοικητής της 343 Μοίρας, και τώρα υπηρετούσε στο Επιτελείο της 115 ΠΜ και πετούσε με την παλαιά του Μοίρα ως «προσκεκωλημένος» σε αυτήν!

Τα σχόλια είναι κλειστά.