Ειδησεογραφικό site

Εισαγγελική παρέμβαση για την επίθεση σε βάρος του Χρ. Ζωγράφου

51

Ενώπιον του αθλητικού εισαγγελέα Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου θα καταθέσουν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Δημήτρης Μελισανίδης και ο Πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής, σχετικά με την επίθεση που δέχτηκε ο αντιπρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ Χριστόφορος Ζωγράφος στον Κολωνό.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει κατονομάσει τον Δημήτρη Μελισανίδη ως τον άνθρωπο που τηλεφώνησε και απείλησε τον κ. Ζωγράφο, ο οποίος δέχτηκε την επίθεση με σιδερόβεργα, υποστηρίζοντας ότι τα τηλεφωνήματα έγιναν από το γραφείο του, γεγονός που πιθανόν να οδηγήσει στην άρση τηλεφωνικών συνομιλιών όλων των εμπλεκομένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην πρώτη του κατάθεση ο κ. Ζωγράφος μίλησε για απειλές που δέχτηκε από άγνωστο τηλέφωνο (απόρρητο αριθμό), τις οποίες -όπως είπε- αγνόησε γιατί «δεν έχει να χωρίσει τίποτα με κανέναν».

Ο αθλητικός εισαγγελέας έχει καλέσει πάντως την Τετάρτη για συστάσεις και τους προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός αδελφούς Αγγελόπουλους καθώς και τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟ Δημήτρης Γιαννακόπουλο με αφορμή τις σκληρές ανακοινώσεις και αλληλοκατηγορίες που ανταλλάσσουν μετά το ντέρμπι των δυο ομάδων.

Τα σχόλια είναι κλειστά.