Ειδησεογραφικό site

Δ. Κουτσούμπας: Η επέτειος του Πολυτεχνείου μας καλεί σε επαγρύπνηση

50

«Επαγρύπνιση» είναι το μήνυμα που έστειλε ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας ο οποίος συμμετείχε στην πορεία για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

«Η σημερινή επέτειος του Πολυτεχνείου μας καλεί σε ακόμα μεγαλύτερη ετοιμότητα, επαγρύπνηση, κινητοποίηση και αγώνα στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε της οικονομικής καπιταλιστικής κρίσης, αλλά και των επικείμενων εξελίξεων στην περιοχή μας, γενικότερα σε όλη την Ευρώπη, στα Βαλκάνια, στην Αν. Μεσόγειο, στη Μ. Ανατολή» είπε.

Ακόμη τόνισε πως ο λαός δεν πρέπει να προσδοκά τίποτα από τις κυβερνήσεις, από την τάξη που έχει την εξουσία καθώς όπως είπε τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας, δεν διασφαλίζονται με τη συμμετοχή σε επιθετικούς οργανισμούς, σε συμμαχίες, όπως είναι η Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ.

«41 χρόνια τώρα, το μήνυμα είναι αυτό: Ενότητα, λαϊκή συμμαχία, εργατική – λαϊκή πάλη ενάντια στην τάξη που έχει την εξουσία, ενάντια στο ΝΑΤΟ, στην Ε.Ε. και στους αντιλαϊκούς πολεμικούς σχεδιασμούς τους στην περιοχή» κατέληξε.

Τα σχόλια είναι κλειστά.