Ειδησεογραφικό site

ΔΣΑ: Τρίτη και Τετάρτη το δημοψήφισμα για το ν/σ του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας

28

Σε ανακοίνωσή του ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών αναφέρει τον τρόπο που θα διεξαχθεί το δημοψήφισμα των δικηγόρων του ΔΣΑ για το νομοσχέδιο του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας.

Ειδικότερα, το δημοψήφισμα για το σχέδιο του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας θα διεξαχθεί στα γραφεία του Δ.Σ.Α. (Ακαδημίας 60) την Τρίτη  και Τετάρτη από τις 7 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα.

 

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

-Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι Δικηγόροι που είναι μέλη του Δ.Σ.Α. εγγεγραμμένοι στο Μητρώο μέχρι και την 28.11.2014, ανεξαρτήτως αν έχουν υποβάλει ετήσια δήλωση, είναι σε αναστολή ή άδεια κάθε είδους.
-Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί σε 20 εκλογικά τμήματα.
– Θα υπάρχουν τρία ψηφοδέλτια. Ένα με το ΝΑΙ στην αποδοχή του σχεδίου του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, ένα με το ΟΧΙ στην αποδοχή του σχεδίου του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, το οποίο περιλαμβάνει και την επιλογή των μορφών κινητοποίησης (αποχή διαρκείας και αποχή στοχευμένη ή περιορισμένης διάρκειας) και λευκό ψηφοδέλτιο.

Για τη διευκόλυνση των ψηφοφόρων, η είσοδος θα είναι από την οδό Ακαδημίας και η έξοδος από την οδό Μαυρομιχάλη, όπως θα δείχνουν οι σχετικές πινακίδες.

-Οι εκλογείς πρέπει να έχουν μαζί τους τη δικηγορική ταυτότητα ή οποιοδήποτε έγγραφο αποδεικτικό της ταυτότητάς τους (Αστυνομική Ταυτότητα, Διαβατήριο, Ασφαλιστικό Βιβλιάριο κ.ά.).

Τα σχόλια είναι κλειστά.