Ειδησεογραφικό site

Δριμεία επίθεση Ζωής: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει πια – Είναι απάτη και μου προκαλεί θλίψη

37

 

Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά του ΣΥΡΙΖΑ σε ραδιοφωνική εκπομπή, κατά την επίσκεψή της στο περίπτερο 13 της ΔΕΘ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει πια. Τον ΣΥΡΙΖΑ τον διέλυσε ο πρόεδρός του και ένα πρόθυμο επιτελείο. Αυτό είναι κάτι που μου προκαλεί θλίψη», είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας στον Focus FΜ.

Μάλιστα χαρακτήρισε «πολιτική απάτη» το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η ταμπέλα ΣΥΡΙΖΑ στην ομάδα του Μαξίμου που κατεβαίνει στις εκλογές είναι μια πολιτική απάτη».

Η κ. Κωνσταντοπούλου απηύθυνε κάλεσμα στους νέους: «Έχουμε ανάγκη από περισσότερους ανθρώπους. Δεν είναι ότι περισσεύουμε, δεν φτάνουμε. Ειδικά οι νέοι και οι νέες πρέπει να ανασκουμπωθούν γιατί τους έχουμε ανάγκη σε αυτόν τον αγώνα».

Ερωτηθείσα για το ενδεχόμενο η κοινωνία να μην ακολουθήσει τη Λαϊκή Ενότητα και να μείνει προσηλωμένη στον ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι η κοινωνία δεν προπορεύεται, επισημαίνοντας ότι η Λαϊκή Ενότητα καλείται να ανταποκριθεί στο κάλεσμα της κοινωνίας, η οποία «είπε ένα βροντερό «όχι» στους εκβιασμούς και στα μνημόνια και ένα βροντερό «όχι» στα τελεσίγραφα, διεκδικώντας αξιοπρέπεια».

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε η υποψήφια βουλευτής της Λαϊκής Ενότητας, «το στοίχημα για εμάς δεν είναι να μας ακολουθήσει η κοινωνία, το στοίχημα είναι εμείς να ανταποκριθούμε στο πραγματικό κάλεσμα του λαού».

Ο Αλέξης Τσίπρας συγκέντρωσε και πάλι τα πυρά της κ. Κωνσταντοπούλου, όταν ρωτήθηκε σχετικά με το πώς αισθάνεται που η Λαϊκή Ενότητα χαρακτηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ ως λαϊκή αποστασία. «Είναι προσβλητικό», είπε, «και αναντίστοιχο της δικής του ευθύνης να πει την αλήθεια. Κάποιοι ονειρεύονται να παραστήσουν το νέο ταυτιζόμενοι με το παλιό», κατέληξε η κ. Κωνσταντοπούλου.

Πηγή: Focus Fm

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.