Ειδησεογραφικό site

Διευθυντής «Αυγής» προς Άδωνι: Μήπως νιώθεις μαλ@@@ς (Βίντεο)

44

Αντιπαράθεση σε υψηλούς τόνους είχαν στην πρωινή εκπομπή του Mega ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης και ο διευθυντής της εφημερίδας «Αυγή» Νίκος Φίλης σχετικά με το θέμα του Γιώργου Καρατζαφέρη και την παραπομπή του για τις off shore εταιρείες.

Ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι ο ίδιος και ο κ. Πλεύρης από το 2009 είχαν υποβάλει ερώτηση στη Βουλή ζητώντας τον έλεγχο των συμβάσεων για τα εξοπλιστικά, τονίζοντας πως η σύμβαση είναι σε βάρος του Δημοσίου.

Ο κ. Φίλης ρώτησε τον κ. Γεωργιάδη αν υπήρξε αντίδραση του προέδρου του ΛΑΟΣ και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ απάντησε όχι.

Τότε ο διευθυντής της «Αυγής» τον ρώτησε, μετά απ’ όλα αυτά πώς αισθάνεται. Διερωτήθηκε, μάλιστα απευθυνόμενος προς τον κ. Γεωργιάδη, εάν νιώθει «μαλ@@@ς»!

Ο κ. Φίλης τόνισε ότι το θέμα του Καρατζαφέρη βγήκε με στοιχεία που ήρθαν από το εξωτερικό, όπως και η Siemens που κουκουλώθηκε και αυτή και επέμεινε ότι η μόνη απάντηση είναι η κάθαρση, η κοινωνική δικαιοσύνη και όχι το κουκούλωμα των υποθέσεων.

Τα σχόλια είναι κλειστά.