Ειδησεογραφικό site

Διαψεύδει ο Δραγασάκης ότι δεν ήξερε για το non paper στη συνάντηση με Ντράγκι

34

Κατασκευάσματα χαρακτηρίζει ο Γ. Δραγασάκης τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει άγνοια για το non paper του Μαξίμου που έκανε λόγο για διαφωνία μεταξύ ΕΕ και ΔΝΤ, και δημοσιεύτηκε λίγο πριν την συνάντησή του με τον Μ. Ντράγκι στη Φρανφούρτη.

Διαψεύδει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο η αντιπροεδρία της κυβέρνησης δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο Γιάννης Δραγασάκης δεν γνώριζε το “σκληρό” non–paper που είδε το φως χθες νωρίς το απόγευμα λίγο πριν συναντηθεί ο ίδιος και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με τον επικεφαλής της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα newsit.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα ο κ. Δραγασάκης πριν μπει στο αεροπλάνο για να μεταβεί στην Φρανκφούρτη συμμετείχε σε σύσκεψη στην οποία και αποφασίστηκε το περιεχόμενο του σκληρού ανεπίσημου εγγράφου που έδωσε στην δημοσιότητα χθες η κυβέρνηση με το οποία επέρριπτε την ευθύνη για ό,τι συμβεί από εδώ και Πέρα στους δανειστές.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα ο κ. Δραγασάκης δεν γνώριζε την ύπαρξη αυτού του εγγράφου και μάλιστα όταν συναντήθηκε με τον Μάριο Ντράγκι ο επικεφαλής της ΕΚΤ είχε ήδη γνώση του εγγράφου με αποτέλεσμα να έρθει σε δύσκολη θέση.

Τα σχόλια είναι κλειστά.