Ειδησεογραφικό site

Διαμαντόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Αναγκαία η ρήξη με ευθύνη των δανειστών

19

Στην «αναγκαία ρήξη» με τους δανειστές αναφέρεται με δήλωσή του ο βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, ζητώντας από την κυβέρνηση να αναθεωρήσει τις «υποχωρήσεις που είχαν γίνει σε ένδειξη καλής θέλησης» και να εφαρμόσει το πρόγραμμα, που εξαγγέλθηκε στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης.

Σχολιάζοντας τις τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε: «Έπειτα και από τις τελευταίες εξελίξεις στο πεδίο των διαπραγματεύσεων, γίνεται ξεκάθαρο πλέον πως οι δανειστές παραμένουν αμετακίνητοι και ακραίοι στη λογική της καταστροφικής λιτότητας. Το θετικό που έχει προκύψει από την πολύμηνη σκληρή διαπραγμάτευση και το θεωρούσα αναγκαία συνθήκη για τις «μάχες» που έχουμε να δώσουμε, είναι η εμπέδωση στη συνείδηση της πλειοψηφίας του λαού μας πως η ρήξη έχει καταστεί αναγκαία με ευθύνη των δανειστών.

Οι υποχωρήσεις που είχαν γίνει σε ένδειξη καλής θέλησης πρέπει να αναθεωρηθούν και να προχωρήσουμε στις ενέργειες που χρειάζονται αρχικά, για την εφαρμογή του προγράμματος της Δ.Ε.Θ».

Τα σχόλια είναι κλειστά.