Ειδησεογραφικό site

Άκρως επικίνδυνος ο Αλβανός μακελάρης – Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του – Ολόκληρο το βίντεο της επίθεσης στο Μικρολίμανο

36

Μπορεί επισήμως η Αστυνομία να περιμένει την Τρίτη, προκειμένου να δημοσιοποιήσει το όνομα και τη φωτογραφία του μανιακού Αλβανού μακελάρη, ωστόσο αστυνομικές πηγές λένε ότι στα αρχεία της ΕΛ.ΑΣ ο Αλβανός έχει καταχωρηθεί με δύο ονόματα:

– το πρώτο είναι το Armben Glodian και
– το δεύτερο είναι το Albert Bako.

Φέρεται να είναι γεννημένος το 1983 στην Αλβανία, όμως δεν αποκλείεται κανένα απο τα παραπάνω να μην είναι το πραγματικο του όνομα, κάτι που φαίνεται πως θα εξακριβωθεί τις επόμενες ώρες.

Παράλληλα, «διέρρευσε» και φωτογραφία του, που δημοσιεύεται στο Διαδίκτυο, παρά την απαγόρευση δημοσιοποίησης.

Η ύπαρξη διαφορετικών ονομάτων αποδεικνύει ότι ο μανιακός με το Καλάσνικοφ είναι «χωμένος» βαθιά στην παρανομία, επικίνδυνος και αδίστακτος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, την ώρα που η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά τον Αλβανό πιστολέρο, που αιματοκύλισε το μπαρ «Έτσι απλά…» στο Μικρολίμανο, αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη της αιτίας, για την οποία η Εισαγγελία Πειραιά δεν έχει ακόμη ανάψει το πράσινο φως για την επίσημη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας και των στοιχείων της ταυτότητας του επικίνδυνου δράστη.

Όπως μετέδωσε το Mega στο δελτίο ειδήσεων των 20:00, την Κυριακή, τα χέρια της αστυνομίας, αλλά και της Δικαιοσύνης, είναι «δεμένα» όσον αφορά στη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του καταζητούμενου κακοποιού.

albanos1

Και αυτό, γιατί, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, η φωτογραφία δεν μπoρεί να δοθεί στη δημοσιότητα, εάν δεν έχει πρώτα κοινοποιηθεί στο δράστη!

Μοιάζει απίστευτο, αλλά αποτελεί ένα ακόμη από τα παράδοξα της ελληνικής νομοθεσίας και Δικαιοσύνης: σύμφωνα με τροποποίηση του νόμου 4139, που έγινε το Μάρτιο του 2013, τα εγκλήματα κατά της ανθρώπινης ζωής (το κοινό έγκλημα, ούτως ειπείν) δεν συμπεριλαμβάνονται στις εξαιρέσεις εκείνες, που προβλέπονται στη σχετική διάταξη. Αυτές είναι:

– για εγκληματική οργάνωση
– για τρομοκρατία
– για προσβολή της γενετήσιας ελευθερίας (σεξουαλικής φύσης εγκλήματα).

Από τη στιγμή, λοιπόν, που ο δράστης αναζητείται, είναι… προφανώς αδύνατο να του κοινοποιηθεί η δικαστική απόφαση για δημοσιοποίηση των στοιχείων και της φωτογραφίας του. Έτσι, οι εισαγγελείς, μην μπορώντας να κάνουν κάτι άλλο, θυροκόλλησαν σήμερα, στην τελευταία γνωστή κατοικία του Αλβανού κακοποιού, στην πλατεία Αττικής, την εν λόγω απόφαση.

Πλέον, θα πρέπει να περιμένουν 48 ώρες, προκειμένου εκείνος να μην εφεσιβάλει την απόφαση, προκειμένου να δώσουν επισήμως στη δημοσιότητα τα στοιχεία του!

Όλα αυτά συμβαίνουν, δε, την ώρα που ένας επικίνδυνος κακοποιός κυκλοφορεί στους δρόμους οπλισμένος με τουλάχιστον δύο Καλάσνικοφ, τα οποία, σύμφωνα με τις Αρχές, έχει στην κατοχή του.

Την ίδια ώρα, στη δημοσιότητα ήρθε και νέο βίντεο, το οποίο αποτυπώνει όλο το χρονικό της επίθεσης.

Καρέ-καρέ έχουν καταγραφεί οι κινήσεις του δράστη, ο οποίος περπατά απόλυτα ήρεμος, κρατώντας στο χέρι το Καλάσνικοφ, επιβεβαιώνοντας τους χαρακτηρισμούς που του αποδίδουν οι αστυνομικοί, όπως αδίστακτος και στυγνός εγκληματίας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.