Ειδησεογραφικό site

Διάσημος κροκοδειλάκιας έρχεται στην Κρήτη για τον… Σήφη

46

Σχεδόν έναν μήνα από την έναρξη της επιχείρησης εγκλωβισμού του, ο Σήφης αποδεικνύεται «σκληρό καρύδι», καθώς τα δολώματα που στήνουν στην Κρήτη αποδεικνύονται αναποτελεσματικά.

Αν μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο δεν έχει πιαστεί, τότε οι αρμόδιοι θα προχωρήσουν στη δεύτερη φάση του σχεδίου με τη συνδρομή του διάσημου από το Discovery Channel ακτιβιστή και ειδικού σε θέματα κροκοδείλων Ολιβιέ Μπερά.

Όπως δήλωσε στο «Έθνος» ο Βαγγέλης Μαμαγκάκης, διευθυντής Διαχείρισης Συγκοινωνιακών και Υδραυλικών Εργων του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, στον οποίο υπάγεται το φράγμα των Ποταμών, όλα θα κριθούν τον Δεκαπενταύγουστο.

«Βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τον κ. Μπερά, ο οποίος αναμένεται να έρθει στην Κρήτη μετά τον Δεκαπενταύγουστο. Θα έρθει είτε πιάσουμε τον Σήφη, είτε όχι. Υπάρχουν μαρτυρίες ότι στο φράγμα ζει και ένας δεύτερος, μικρότερος κροκόδειλος.

» Εμείς δεν τον έχουμε δει, όμως οι πληροφορίες που καταφτάνουν επιμένουν και για δεύτερο κροκόδειλο. Η παρουσία του κ. Μπερά είναι σημαντική, προκειμένου να κάνει έναν έλεγχο στο φράγμα και να αξιολογήσει τα ευρήματα ως ειδικός. Πρέπει να γίνει αυτή η διαδικασία για να είμαστε σίγουροι, να ηρεμήσει και ο κόσμος που έχει περιουσία στην περιοχή. Οσο για τον Σήφη, για τον κ. Μπερά η ‘σύλληψή’ του είναι απλή διαδικασία.»

Τα σχόλια είναι κλειστά.