Ειδησεογραφικό site

ΔΗΜΑΡ: Χρειάζεται αποφασιστικότητα και ρεαλιστικές προσεγγίσεις

27

Σε ένα πειστικό πρόγραμμα για την αναζωογόνηση της πραγματικής οικονομίας αναφέρεται σε ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Αριστεράς, σχολιάζοντας τις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Σε ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ σημειώνει ότι οι προγραμματικές δηλώσεις αντιστοιχών στο προεκλογικό «Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης». Επίσης, υπογραμμίζει πως «χρειάζεται αποφασιστικότητα, αλλά και ρεαλιστικές προσεγγίσεις, ώστε να κερδηθεί μια ομαλή μεταβατική περίοδος για τη διεξαγωγή της επαναδιαπραγμάτευσης με τους εταίρους».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Οι προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης αντιστοιχούν στο προεκλογικό  «Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης».

Χρειάζεται αποφασιστικότητα, αλλά και ρεαλιστικές προσεγγίσεις, ώστε να κερδηθεί μια ομαλή μεταβατική περίοδος για τη διεξαγωγή της επαναδιαπραγμάτευσης με τους εταίρους.

Για την επιτυχή διαπραγμάτευση και την υλοποίηση των αναγκαίων φιλολαϊκών μέτρων χρειάζεται ένα πειστικό πρόγραμμα για τη αναζωογόνηση της πραγματικής οικονομίας, της αύξησης των εσόδων με δίκαιη επιβάρυνση και της αλλαγής του τρόπου διαχείρισης των δημοσίων δαπανών, με έλεγχο της σκοπιμότητας, του μεγέθους και της αποτελεσματικότητάς του».

Τα σχόλια είναι κλειστά.