Ειδησεογραφικό site

Δεν τίθεται θέμα επέμβασης της αστυνομίας στο ΑΠΘ, δηλώνει η πρυτανεία (Βίντεο)

30

Δηλώσεις έκανε, πριν από λίγο, ο αναπληρωτής πρύτανης έρευνας και συντονισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Θεόδωρος Λαόπουλος, σχετικά με την κατάληψη του κτιρίου Διοίκησης και τόνισε πως ποτέ δεν κλήθηκε η αστυνομία, για να επέμβει.

Ο κ. Λαόπουλος αναφέρθηκε στην παραβίαση της πόρτας του κτιρίου Διοίκησης και την κατάληψή του από ομάδα φοιτητών. Όπως υποστήριξε, αυτή την ώρα, βρίσκονται εκεί πάνω από 150 φοιτητές, ενώ δεν υπάρχουν διοικητικοί υπάλληλοι και, επομένως, δεν λειτουργεί καμία υπηρεσία του.

Επιπλέον, ανέφερε πως τα υπόλοιπα τμήματα λειτουργούν κανονικά, με εξαίρεση το τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας, όπου δεν πραγματοποιούνται μαθήματα, λόγω κατάληψης.

Τέλος, υπογράμμισε πως ουσιαστικά η κατάληψη του κτιρίου Διοίκησης δυσκολεύει κάποιες διαδικασίες που πρέπει να γίνουν, (όπως π.χ. διεξαγωγή διαγωνισμών για την καθαριότητα, κλπ), ενώ επισήμανε πως δεν τίθεται θέμα επέμβασης της αστυνομίας και ειλικρινή πρόθεση της πρυτανείας και των διοικητικών αρχών είναι να λειτουργεί το ίδρυμα με ηρεμία.


Πηγή: thestival.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.