Ειδησεογραφικό site

Δεν πρόκειται για αστείο – Κακόγουστη προσφορά από γερμανικό οίκο οπτικών, προσφέρει ως… δώρο το νησάκι Άγιος Αθανάσιος

39

Με την αγορά 420.000 σκελετών γυαλιών, παίρνετε δώρο ένα ελληνικό νησί. Πολλοί θα πιστέψουν ότι πρόκειται για κάποιο αστείο, αλλά δεν είναι. Πρόκειται για πραγματικότητα και μάλιστα την προσφορά κάνει μια γερμανική εταιρεία οπτικών.

Όπως γράφει η «Καθημερινή» κάθε χρόνο η γερμανική εταιρεία Libuda Optic World εκδίδει έναν «κατάλογο κινήτρων» προς τους μεγάλους πελάτες. Ο φετινός τιτλοφορείται «Ανήθικη προσφορά για τους καλύτερους πελάτες» και το μεγαλύτερο δώρο είναι το νησάκι Άγιος Αθανάσιος, στον Κορινθιακό Κόλπο.

«Οι διακοπές στη Μαγιόρκα θα ήταν καταπληκτικές αν δεν υπήρχε τόσος πολύς τουρισμός. Ιδέα: τι λέτε να αποκτήσετε το δικό σας νησί; Στη δική σας παραλία κανείς δεν θα σας ενοχλεί πια. Στον Κορινθιακό Κόλπο, κοντά στην Ιτέα και όχι μακριά από τους Δελφούς, το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού και το ιστορικό λιμάνι του Γαλαξιδίου, βρίσκεται αυτό το καταπληκτικό νησί», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο κατάλογος και καταλήγει:

Προσφορά: με την αγορά 420.000 σκελετών γυαλιών και μηδενική συμμετοχή, ή με την αγορά 155.000 σκελετών και συμμετοχή 999.999 ευρώ.

«Λεπτομέρεια»: Ο Άγιος Αθανάσιος, δεν ανήκει στην εταιρεία αλλά θα αγοραστεί αν υπάρξει ενδιαφέρον. Δηλαδή, αν ένας πελάτης ενδιαφερθεί για την προσφορά, τότε η Libuda θα αγοράσει το νησί για λογαριασμό του.

Τα σχόλια είναι κλειστά.