Ειδησεογραφικό site

Δεν είναι οφθαλμαπάτη είναι ο Βαρουφάκης με παπιγιόν!

44

O Γιάννης Βαρουφάκης, επίσημα ντυμένος σε ομιλία του το 2011. Έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του αφού όλος ο κόσμος μιλάει για εκείνον.

Ο Γιάννης ή όπως προτιμά να γράφεται το όνομά του Γιάνης, έχει απασχολήσει τόσο τον ελληνικό όσο και τον ξένο Τύπο με τις στιλιστικές του επιλογές.

Ο υπ. Οικονομικών επιλέγει τις πιο casual εμφανίσεις ενώ ιδιαίτερη αίσθηση έκανε το ντύσιμό του στη συνάντηση που είχε στο Λονδίνο με τον Βρετανό ομόλογό του

Η βρετανική εφημερίδα «Guardian» μάλιστα δεν δίστασε να δημοσιεύσει ένα άρθρο αφιερωμένο αποκλειστικά στις εμφανίσεις του υπ. Οικονομικών όπου η αρθρογράφος με καυστικό χιούμορ επέκρινε τον Γιάννη Βαρουφάκη για το dress code που επιλέγει.

varouf_katsi

Μεταξύ άλλων σχολιάστηκε έντονα, το μπουφάν που φόρεσε το οποίο χαρακτηρίστηκε ως «παλτό εμπόρου ναρκωτικών», αλλά και το ύφος του το οποίο θύμιζε στην συντάκτρια τραγουδιστή των 90s.

Ο Γιάννης Βαρουφάκης όμως δεν ντυνόταν πάντα τόσο απλά. Υπήρξαν μάλιστα περιπτώσεις που είχε… συμβιβαστεί -αν κρίνουμε από τις επιλογές των τελευταίων εβδομάδων- με το dress code φορώντας ακόμα και παπιγιόν.

Μόλις χθες δημοσιεύτηκε στη σελίδα της Ένωσης Ξένων Ανταποκριτών του Λονδίνου στο Facebook μία φωτογραφία του Γιάννη Βαρουφάκη o οποίος απεικονίζεται επίσημα ντυμένος, φορώντας κοστούμι και παπιγιόν.

Η ανάρτηση συνοδεύτηκε μάλιστα από την εξής λεζάντα: «Μια υπενθύμιση για τις προφητικές μας επιλογές για τους προσκεκλημένους ομιλητές μας. Ο Έλληνας υπ. Οικονομικών και για την ώρα άντρας της Ευρώπης ήταν προσκεκλημένος ομιλητής στα FPA Media Awards το 2011».

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.