Ειδησεογραφικό site

Γ. Ρωμανός: Στην κρίσιμη στιγμή μπορεί να έλεγα σώστε το παιδί μου

60

«Δεν ξέρω, σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή μπορεί και να τό ‘λεγα… σώστε το παιδί μου, σώστε το παιδί μου. Μπορεί και να τό ‘λεγα, στην πολύ κρίσιμη στιγμή, όμως. Γιατί πονάω…» δήλωσε σε συνέντευξή του ο πατέρας του απεργού πείνας Νίκου Ρωμανού.

Ο Γιώργος Ρωμανός, μιλώντας στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής» λέει ότι δεν του αρέσει που «βασανίζεται το παιδί του … από αυτό το σάπιο κράτος» ωστόσο υπογραμμίζει ότι αναγνωρίζει το ηθικό υπόστρωμα των κινήσεών του.

Σημειώνει ότι ποτέ δεν ρώτησε τον γιο του για τη ληστεία του Βελβεντού καθώς θεωρεί ότι μπορεί να εντάσσεται στο σκεπτικό του ότι «εγώ είμαι από αυτούς που θα φτιάξουν έναν καινούργιο καλύτερο κόσμο».

Δηλώνει ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης «πρέπει να κάνει πίσω γιατί αυτός έχει το άδικο» ενώ υπογραμμίζει πως ο θάνατος του Αλέξη Γρηγορόπουλο τον επηρέασε.

«Από τη μια σκοτώνεται ο φίλος του και από την άλλη επιβεβαιώνονται και όλα αυτά που ήξερε. Ήταν ατυχία που βρέθηκε εκεί, ήταν 15,5 χρονών παιδιά. Ο Αλέξης ξεψύχησε στην αγκαλιά του… Μετά ήταν ένα πάρα πολύ θυμωμένο παιδί. Ο μεγάλος θυμός ήταν το συναίσθημά του. Τον επηρέασε πολύ και υπάρχει αυτό μέσα του».

Σημειώνεται ότι οι γονείς του Νίκου Ρωμανού κατόπιν αιτήματός τους θα γίνουν δεκτοί την Δευτέρα από τον πρωθυπουργό  Αντώνη Σαμαρά.

Πηγή: naftemporiki.gr

Διαβάστε ακόμα από tokarfi.gr: Αποφασισμένος μέχρι τέλους ο Ρωμανός – Ξεκινά και απεργία δίψας, λέει ο δικηγόρος του

Τα σχόλια είναι κλειστά.