Ειδησεογραφικό site

Γ. Καρατζαφέρης: Θέμα λίγων μηνών οι εκλογές

60

Την πραγματοποίηση εκλογών σε διάστημα δύο έως έξι μηνών, προέβλεψε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος υποστήριξε ότι υπάρχει ανάγκη αλλαγής της ασκούμενης πολιτικής προκειμένου να σωθεί η χώρα, αλλά και να μην ανέλθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ο κ. Καρατζαφέρης υποστήριξε οι εκλογές θα γίνουν πολύ σύντομα, μετά από δύο έως έξι μήνες, ανάλογα και με τις εξελίξεις στην πολιτική ζωή της χώρας ή εξαιτίας «ατυχήματος».

Υπογράμμισε ακόμη ότι ««ή θα υπάρξει αλλαγή πολιτικής, ή ο ΣΥΡΙΖΑ θα έρθει στα πράγματα, πράγμα το οποίο δεν επιθυμώ. Και έχω μια σειρά επιχειρημάτων προς κάθε κατεύθυνση, που δικαιολογούν τη θέση αυτή».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ υποστήριξε ότι δεν πραγματοποιεί «άνοιγμα» προς τη Νέα Δημοκρατία, ούτε επιθυμεί να επιστρέψει σε αυτή, αλλά είναι πρόθυμος να συμπράξει εάν υπάρξει αλλαγή της ακολουθούμενης πολιτικής.

Δήλωσε ότι δεν υπάρχει καμία συζήτηση του κόμματός του με τη Νέα Δημοκρατία, αλλά προκειμένου να «εμφανιστούν καρποί» από μία ενδεχόμενη συζήτηση μεταξύ των δύο κομμάτων θα πρέπει πριν απ’ όλα η κυβέρνηση να αποφασίσει να «αλλάξει ρότα».

Χαρακτήρισε ως λάθος τον ΕΝΦΙΑ, ενώ τόνισε ότι επιβάλλεται συσπείρωση της κεντροδεξιάς, προκειμένου μία αστική δημοκρατία να αναλάβει το βάρος των προβλημάτων του σήμερα και των ανομημάτων του χθες.

Τα σχόλια είναι κλειστά.