Ειδησεογραφικό site

Γυμνή διαμαρτυρία για την επέτειο του Πολυτεχνείου (Φωτο)

242

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο θέλησε να τιμήσει τη χθεσινή ημέρα ένας Θεσσαλονικιός

​ «Το Πολυτεχνείο ζει και ζει, όχι μια μοναδική ζωή, τότε θα ήταν βαρετό, αλλά πολλαπλές ζωές. Ζωές που εξελίσσονται, συγκρούονται, με άλλες η και μεταξύ τους, μέσα από μια διαδικασία απόδοσης ταυτοτήτων σε αυτό το ιστορικό γεγονός. Η ταύτιση με αυτές είναι που θα κάνουν το ιστορικό γεγονός να συνεχίζει να ζει, και να παράγει Νέες ιδέες, να δίνει Ώθηση για νέες διαδικασίες, να μας κάνει να βλέπουμε όχι μόνο την κορυφή του παγόβουνου αλλά και αυτό που βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια. Το Πολυτεχνείο για μένα δεν είναι στατικό είναι μια διαδικασία. Η ημέρα αυτή δεν είναι μια ημέρα εκτόνωσης, αλλά μια ημέρα δημόσιας έκφρασης της παραπάνω διαδικασίας.»

urban-nudist-polytexneio2.jpg

Με αυτά τα λόγια, ο «αστικός γυμνιστής» της Θεσσαλονίκης Γιάννης Μασκίδης, ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο facebοok τις φωτογραφίες που τον απεικονίζουν γυμνό μέσα στο Α.Π.Θ. Με αυτό τον τρόπο θέλησε ο ίδιος να τιμήσει, όπως αναφέρει, την επέτειο του Πολυτεχνείου.

urban-nudist-polytexneio1.jpg

Ο Γιάννης Μασκίδης συχνά κάνει τέτοια καλλιτεχνικά projects με θέμα το γυμνό, ενώ σε κάποια από αυτά έχει περπατήσει γυμνός σε πολυσύχναστα μέρη της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Πηγή: parapolitika.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.