Ειδησεογραφικό site

Γουίλι Νέλσον: Κάπνισε το «τσιγαράκι» του στη στέγη του Λευκού Οίκου!

28

Ο τραγουδιστής της κάντρι Γουίλι Νέλσον, που είναι γνωστός όχι μόνο για τις μελωδίες του αλλά και για τις μακριές… πλεξούδες του, αφηγείται στα απομνημονεύματά του που κυκλοφόρησαν σήμερα πώς κατάφερε να καπνίσει ένα τσιγαριλίκι στον Λευκό Οίκο, μια βραδιά του 1977.
Δύο ημέρες μετά την αποφυλάκισή του από φυλακή στις Μπαχάμες, όπου είχε συλληφθεί με την κατηγορία της κατοχής ινδικής κάνναβης, ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ Τζίμι Κάρτερ τον προσκάλεσε να δειπνήσουν μαζί στον Λευκό Οίκο.

Ο Κάρτερ ήθελε να τον ευχαριστήσει για τη στήριξη που του πρόσφερε κατά την προεκλογική εκστρατεία του για τις προεδρικές εκλογές το 1976.

Μετά το φαγητό ένας «άνθρωπος του Λευκού Οίκου» κάλεσε τον Γουίλι Νέλσον να ανεβούν στη στέγη για να θαυμάσουν τη θέα στην Ουάσινγκτον. Και εκεί ο άνθρωπος αυτός, τον οποίο δεν κατονομάζει ο τραγουδιστής, έβγαλε από την τσέπη του ένα τσιγαριλίκι.

«Το να καπνίζεις χασίς στη στέγη του Λευκού Οίκου σε βάζει σε σκέψεις», γράφει ο 82χρονος τραγουδιστής και ακτιβιστής στην αυτοβιογραφία του που τιτλοφορείται «Είναι μια μεγάλη ιστορία».

«Σου έρχονται στο νου διάφορα φιλοσοφικά ερωτήματα, του τύπου: πώς διάολο βρέθηκα εδώ πάνω;», συνέχισε.

Ο Γουίλι Νέλσον δηλώνει ότι προτιμά την κάναβη παρά το αλκοόλ επειδή «το χασίς δεν με πρόδωσε ποτέ». «Σε αντίθεση με το αλκοόλ (η κάναβη) δεν με έκανε ποτέ κακό ή βίαιο», υποστήριξε.

 

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.