Ειδησεογραφικό site

Γκλέτσος για Τσίπρα: «Ακόμη ένας πρωθυπουργός που πήρε την εξουσία με ψέματα»

35

Επίθεση κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Απόστολος Γκλέτσος με ανακοίνωση του κόμματος του «Τελεία».

Ο κ. Γκλέτσος, με αφορμή τις διαπραγματεύσεις στις Βρυξέλλες, κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι είναι «ένας ακόμη πρωθυπουργός που λέγοντας ψέματα στους Έλληνες πήρε την εξουσία», ενώ αναφέρθηκε και στην επιτυχία του να «δώσει ένα πιάτο  φαί σε αυτούς που πεινάνε», σχολιάζοντας ότι αυτό θα γίνει με τη συνδρομή της Γιάννας Αγγελοπούλου και του τέως βασιλιά.

Η ανακοίνωση της Τελείας αναφέρει συγκεκριμένα:

«Απόψε έπεσαν οι μάσκες. Ο κ. Τσίπρας είναι ένας ακόμα πρωθυπουργός που λέγοντας ψέματα στους Έλληνες πήρε την εξουσία. Το μνημόνιο απλά άλλαξε όνομα και οι αγορές δεν χόρεψαν στο χορό του. Η σεισάχθεια δεν εφαρμόστηκε. Όλο το κακό έγινε για να ανέβει στην εξουσία. Από τις Βρυξέλλες μας είπε απόψε ότι το έργο και η επιτυχία του θα είναι να δώσει ένα πιάτο  φαί σε αυτούς που πεινάνε. Φανταζόμαστε με τη βοήθεια της κ. Γιάννας Δασκαλάκη και του κ. Γλίξμπουργκ.

Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας απέναντι στη μεγάλη διαφθορά που ακόμα καλά κρατεί. Θα συνεχίσουμε για την αλλαγή, για πραγματική διαπραγμάτευση με την Ευρώπη για την παραγωγή πλούτου για το λαό μας. Παραγωγή πραγματικού πλούτου με τους τρόπους που έχουμε αναφέρει προεκλογικά και βρίσκονται στην ιστοσελίδα μας, με  μια συμφωνία αλλαγής του νομικού πλαισίου, εντός της Ε.Ε.

Υ.Γ. 1 Άλλαξε ο Μανολιός και  έβαλε τα ρούχα του αλλιώς.

Υ.Γ.2   Ο κ. Τσίπρας και μέρος της Κυβέρνησής του δεν έχουν καταλάβει ακόμα τίποτα»

Τα σχόλια είναι κλειστά.