Ειδησεογραφικό site

Γιατί «στράβωσαν» στο «ΘΕΜΑ» με την άφιξη του Huffington Post;

61

Στο… κρανίο φαίνεται να τα πήραν οι εκδότες του «ΘΕΜΑτος» με τη δημιουργία του ελληνικού Huffington Post και στο χθεσινό φύλλο της εφημερίδας αφιέρωσαν 8 σελίδες, αν μετρήσουμε μαζί με το 6σέλιδο ρεπορτάζ και το δισέλιδο «Phd» που συνήθως υπογράφει ο Θέμος Αναστασιάδης!

Τα επίθετα και οι χαρακτηρισμοί που συνόδευαν το ρεπορτάζ συναγωνιζόταν το ένα το άλλο… κάτω από την ευφάνταστη, πλην δανεική «βινιέτα» και το «χτύπημα» στο εξώφυλλο, «Σκλάβοι στις e-φυτείες της Αριάννας»! Στο πολυσέλιδο «αφιέρωμα» όμως, περίσσεψαν οι αναφορές για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του συζύγου της ελληνοαμερικανίδας και της κόρης της… Ενώ δεν έλειπαν φράσεις του τύπου, «έχει κατηγορηθεί (ενν. την Αριάννα Χάφινγκτον) για αναρίθμητες σεξουαλικές σχέσεις»!

Την παράσταση όμως έκλεψε το δισέλιδο «MEDIA Phd» με τίτλο «Εισαγόμενη φλωρο-δημοσιογραφία…» εν είδει καλωσορίσματος! Ένα πρακτορικο-μιντιακό κρεσέντο τύπου «έλα παππού να σου δείξω τα αμπέλια σου», με πολλές «άγνωστες» λέξεις και ακόμη περισσότερους πράκτορες σε κοστούμι δημοσιογράφου!

thema_arianna1

 

arianna1

arianna2

arianna3

arianna4

Πηγή: enimerosi24.gr

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.