Ειδησεογραφικό site

Γιατί αναβλήθηκε η τελετή παράδοσης -παραλαβής στο Υπ.Τουρισμού

81

Η καθυστέρηση της ορκωμοσίας της νέας κυβέρνησης μιας ώρας περίπου έφερε και την αναβολή της τελετής παράδοσης – παραλαβής στο υπουργείο Τουρισμού με την Όλγα Κεφαλογιάννη να εκφράζει έντονη δυσαρέσκεια.

Η τελετή παράδοση – παραλαβής στο υπουργείο Τουρισμού αναβλήθηκε για την Τετάρτη, με την Ολγα Κεφαλογιάννη να εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για την νέα αν. υπουργό Ελενα Κουντουρά.

Η τελετή παράδοσης – παραλαβής στο υπουργείο είχε προγραμματιστεί για το απόγευμα, ωστόσο, η καθυστέρηση ορκωμοσίας της νέας κυβέρνησης έφερε και την αναβολή της τελετής, η οποία θα γίνει τελικά την Τετάρτη.

Ωστόσο, η απελθούσα υπουργός εξέφρασε την δυσαρέσκεια της διότι ενημερώθηκε καθυστερημένα για την αναβολή, ενώ για την τελετή είχαν προσκληθεί τουριστικοί φορείς και μάλιστα κάποιοι είχαν ταξιδέψει εσπευσμένα από την επαρχία.

Και η αναβολή έφερε τον εκνευρισμό της κας Κεφαλογιάννη που περίμενε για αρκετές ώρες στο υπουργείο.

Στις 18:00, μία ώρα πριν την τελετή παράδοσης-παραλαβής, η Έλενα Κουντουρά έστειλε μήνυμα στην Όλγα Κεφαλογιάννη, λέγοντάς της ότι ο κ. Τσίπρας ζήτησε την Τρίτη να γίνουν μόνο οι τελετές στα υπουργεία Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.