Ειδησεογραφικό site

Γιάννης Κουράκος στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1: «Δεν δίνω ψήφο εμπιστοσύνης «

50

«Δεν συμφωνώ με την πολιτική της κυβέρνησης» δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής «Διαφωνώ με την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση και δεν θα της δώσω ψήφο εμπιστοσύνης», δήλωσε ο ανεξάρτητος Βουλευτής, Γιάννης Κουράκος, μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ με τον Γιάννη Κουρτάκη και τον Παναγιώτη Τζένο.
Έχουμε προτείνει άλλο δρόμο στην κυβέρνηση, που είναι σχέδιο εθνικής ανασυγκρότησης, το οποίο δεν υπάρχει. Παραμένουμε σε μια κατάσταση ατέρμονη με τους δανειστές. Το ότι το Μνημόνιο φεύγει, είναι σχετικό και το ότι η τρόικα φεύγει, επίσης είναι σχετικό».
Όσο για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και την στάση των ανεξάρτητων βουλευτών, ο κ. Κουράκος προειδοποίησε τόσο την κυβέρνηση, όσο και τον ΣΥΡΙΖΑ, ότι κανείς δεν μπορεί να χαρακώσει την αξιοπρέπεια των ανεξάρτητων βουλευτών σημειώνοντας ότι δεν πρέπει να κάνουν δηλώσεις εκ μέρους τους.
«Θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί οι κρατούντες για το τι λένε για τους ανεξάρτητους βουλευτές. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να μας χαρακώσουν κάποιοι την αξιοπρέπειά τους. Έτσι όπως οδηγούν αυτό το γαϊτανάκι των δηλώσεων και ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Πρωθυπουργός για το τι θα κάνουν οι ανεξάρτητοι θα είναι πολύ δυσάρεστο για όλους», σημείωσε και τόνισε: «Θα δούμε προς ποια κατεύθυνση θα κάνει η κυβέρνηση την αλλαγή πολιτικής, θα δούμε το πρόσωπο και θα περιμένουμε να μας πει ο κ. Σαμαράς, ποια είναι τα μαξιλαράκια του για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, προκειμένου να συμπληρωθούν οι 180. Ποια είναι τα μικρά κόμματα και ποιοι οι ανεξάρτητοι βουλευτές που περιμένει να ψηφίσουν;
Τη χώρα στις εκλογές θα την οδηγήσει η κυβέρνηση. Εάν δεν αλλάξει πολιτική και εάν δεν βρει ένα πρόσωπο που τυγχάνει ευρύτερης αποδοχής, θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές».

Τα σχόλια είναι κλειστά.