Ειδησεογραφικό site

Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας θέλει να δραπετεύσει και κάνει ότι μπορεί για να χάσει

30

 

«Ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να δραπετεύσει και κάνει ό,τι μπορεί για να χάσει. Θυμηθείτε τα λόγια μου: αν βγει πρώτος θα κάνει νέες εκλογές για να χάσει» επισήμανε στον ΣΚΑΪ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Άδωνις Γεωργιάδης για τους λόγους προκήρυξης πρόωρων εκλογών από τον πρωθυπουργό.

«Στη συνέντευξη βασικά είπε δεν πιστεύω σε αυτό το πρόγραμμα θα το εφαρμόσω χωρίς να το πιστεύω αν μού δώσετε την αυτοδυναμία» παρατήρησε.

«Είναι καλό που απομυθοποιήθηκε η Αριστερά, πλέον κανείς αριστερός δεν μπορεί να βγει και να πει «έχω λύσεις για τα πάντα» γιατί οι πολίτες θα θυμούνται το καταστροφικό εξάμηνο του Τσίπρα» τόνισε ακόμη ο βουλευτής της ΝΔ. «Αυτό ήταν ένα κέρδος του εξαμήνου Τσίπρα» ανέφερε σκωπτικά.

Όσον αφορά τη δήλωση του πρωθυπουργού ότι δεν θέλει να συνεργαστεί μετεκλογικά με το φθαρμένο παλαιό κομματικό σύστημα διερωτήθηκε: «γιατί ο Καμμένος είναι το νέο;»

Όσον αφορά την επιβολή ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι είναι επίσημη και ομόφωνη της ΝΔ να καταργηθεί το 23%.

«Ήταν πρόταση της κυβέρνησης Τσίπρα για να μειώσουν την τιμή του βοείου κρέατος από το 23% στο 13%. Πρόκειται για ακραίο και αθέμιτο ανταγωνισμό με κάποια ιδιωτικά σχολεία να παραμένουν στο 0% ΦΠΑ και κάποια άλλα να μεταφέρονται στο 23%…» πρόσθεσε.

Ο βουλευτής διευκρίνισε δε ότι το μέτρο αφορά όλες τις ελληνικές οικογένειες, καθώς εφαρμόζεται από τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών έως τα Ωδεία. «Πρόκειται για Αρμαγεδδώνα στην εκπαίδευση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.  Ο κ. Γεωργιάδης πρόσθεσε ότι οραματίζεται μια Ελλάδα – πρότυπο με κατάργηση πανεπιστημίων που ιδρύθηκαν για τοπικούς λόγους ή δεν έχουν πια εκπαιδευτικό αντικείμενο.

«Στη Νέα Ελλάδα που πρέπει να φτιάξουμε θα είμαστε στην ανάποδη πλευρά του κ. Μπαλτά. Πρέπει να οραματιζόμαστε την Ελλάδα της αριστείας» σημείωσε.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.