Ειδησεογραφικό site

Γεωργιάδης: Οι Σύροι πρόσφυγες “χαλάνε” τη χριστουγεννιάτικη αγορά

50

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ αναφέρθηκε στην απεργία πείνας των Σύρων προσφύγων στο Σύνταγμα, εκτιμώντας ότι η κατάσταση αυτή απωθεί τον κόσμο και επηρεάζει την αγορά.

Για το ζήτημα των Σύρων προσφύγων που βρίσκονται στο Σύνταγμα μίλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας sσε τηλεοπτικό σταθμό, ο κοινοβουλευτικός επρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας είπε:

«Συμμεριζόμαστε το δράμα των ανθρώπων από τη Συρία, που ζητούν πολιτικό άσυλο, που είναι πρόσφυγες, που ό,τι άλλο είναι, καμία αντίρρηση να βρεθεί λύση».

«Δεν μπορεί να ξεκινήσει η χριστουγεννιάτικη αγορά στην Αθήνα με την πλατεία Συντάγματος, την καρδιά της τουριστικής κίνησης των καταστημάτων, με την εικόνα που έχει τις τελευταίες μέρες», πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η εικόνα των μεταναστών που έχουν κατασκηνώσει στην πλατεία Συντάγματος και κάνουν απεργία πείνας για 8η μέρα ζητώντας να προωθηθούν σε άλλες χώρες της Ε.Ε., «απωθεί τον κόσμο» γιατί «η πλατεία Συντάγματος είναι καρδιά της χριστουγεννιάτικης αγοράς».

«Θεωρώ ότι εντός των επόμενων 24 ωρών θα πρέπει η κυβέρνηση να έχει λύσει, με ανθρώπινο τρόπο, το θέμα. Δεν είναι μόνο τα δράματα των προσφύγων είναι και τα δράματα των ανθρώπων που έχουν μαγαζιά γύρω γύρω και θα πεινάσουν», κατέληξε.

Πηγή: 7imeres.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.