Ειδησεογραφικό site

Βόμβα από FIFA: Στέλνει έγγραφο με το οποίο ενημερώνει για ποδοσφαιρικό Grexit – Καμία αντίδραση από UEFA

27

Ο κίνδυνος διεθνούς ποδοσφαιρικής «απομόνωσης» της Ελλάδας είναι πιο ορατός από ποτέ. Σύμφωνα με τη SportDay, η FIFA ετοιμάζεται να αποστείλει στην ελληνική πλευρά έγγραφο με το οποίο θα ενημερώνει για τα κακά μαντάτα.

Αυτό που μένει να φανεί, είναι αν απλώς θα ενημερώνονται οι ελληνικές αρχές για το Grexit ή αν αυτό θα ενεργοποιηθεί εφόσον μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα δεν γίνουν οι απαραίτητες τροποποιήσεις στο περιβόητο νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της βίας, το οποίο φαίνεται πως κατά την παγκόσμια ομοσπονδία θεωρείται πως παραβιάζει το αυτοδιοίκητο. Όλα αυτά κι ενώ από πλευράς της άλλης ανώτερης ποδοσφαιρικής αρχής, της UEFA, δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη αντίδραση μέχρι τώρα σχετικά με το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε.

Οι συνέπειες ενδεχόμενου Grexit θα είναι τεράστιες. Πρώτη χρονικά, εφόσον τεθεί σε άμεση εφαρμογή ο αποκλεισμός της Ελλάδας από τους κόλπους της FIFA, θα είναι η αποβολή της Εθνικής Παίδων από το EURO U19, για το οποίο η ελληνική ομάδα δίνει την Τετάρτη στη Βουλγαρία αγώνα πρόκρισης στα προημιτελικά απέναντι στη Γαλλία.

Τα σχόλια είναι κλειστά.