Ειδησεογραφικό site

Βούτσης στο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1: «Συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ υπό όρους»-Δεν απέκλεισε νέα πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης

40


«Δεν αποκλείω  πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης προκειμένου να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές» δήλωσε στο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 ο Γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκος Βούτσης, μιλώντας στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ και στους Γιάννη Κουρτάκη και Παναγιώτη Τζένο.

«Δεν μπορεί η κυβέρνηση με 30% να κυβερνά απρόσκοπτα. Υπάρχουν αντιφάσεις που οδηγούν σε ακυβερνησία, όπως η διαγραφή του χρέους, όπου με τα σημερινά δεδομένα ο Σαμαράς δεν μπορεί να διαπραγματευτεί», σημείωσε ο κ. Βούτσης.

Σχετικά με τα σενάρια συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ ο κ. Βούτσης, ανέφερε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταστεί το κέντρο του πολιτικού συστήματος, εάν οι απόψεις που ακούγονται στο ΠΑΣΟΚ για συνεργασία βρουν ανταπόκριση θα το δούμε στο μέλλον. Η όποια συζήτηση πρέπει να γίνεται με βάση τα κοινωνικά και πολιτικά προβλήματα. Εμείς από την πλευρά μας θα είχαμε ως κριτήριο την ριζοσπαστική αλλαγή σε κοινωνικά και πολιτικά θέματα. Πιστεύω ότι θα δημιουργηθούν οι συνθήκες για ευρύτερες στηρίξεις ή και ανοχή από  Κοινοβουλευτικές δυνάμεις».

Τα σχόλια είναι κλειστά.