Ειδησεογραφικό site

Βούλτεψη: «Φασισμός του ΣΥΡΙΖΑ η φίμωση συναδέλφων»

39

Για επιχείρηση «φίμωσης» των πολιτικών του αντιπάλων και συστηματική καλλιέργεια κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ η κυρία Σοφία Βούτεψη στη Βουλή.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος αναφερόμενη στις καταγγελίες Δραγασάκη περι σχέσεων διαπλοκής της κυβέρνησης με επιχειρηματίες υποστήριξε ότι οι «οι πρακτικές της αξιωματικής αντιπολίτευσης δικαίωσαν την πρακτική του Υπουργούς Διαφώτισης και του Τρίτου Ράιχ Γκέμπελς. Ετέθη από την αρχή το θέμα της σκανδαλολογίας και το ενδιαφέρον του κόσμου έφυγε από την ουσία της συζήτησης».

«Ζητήθηκαν ονόματα και δεν δόθηκε τίποτε και σήμερα πληροφορηθήκαμε ότι δεν πρόκειται και να δοθούν. Αρα όλη αυτή η ιστορία έγινε για να αποπροσανατολίσουν τη συζήτηση και να αποφύγει η αξιωματική αντιπολίτευση να πει τι θα κάνει με το χρέος, με τους μετανάστες αν θα πρέπει να φύγουμε από το ΝΑΤΟ κ.ά.» είπε και πρόσθεσε: «Σκοπός τους είναι η στοχοποίηση και η φίμωση του πολιτικού αντιπάλου. Ακούσαμε ότι υπάρχουν συνάδελφοι που δεν κάθονται στο ίδιο τραπέζι με συναδέλφους. Επιλεκτική φίμωση συναδέλφων. Αυτό είναι φασισμός και ποιο το επόμενο βήμα τα στρατόπεδα για τους αντιφρονούντες και τα λαϊκά δικαστήρια;».

Τα σχόλια είναι κλειστά.