Ειδησεογραφικό site

Βούλτεψη: Συνεχίζει στην οδό της εξαπάτησης ο ΣΥΡΙΖΑ

50

Απάντηση στο σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους εκπροσώπους των δανειστών στο Παρίσι έδωσε με δήλωσή της η Σοφία Βούλτεψη.

Αναλυτικά η απάντηση της κυβερνητικής εκπροσώπου:

«Την ώρα που η κυβέρνηση παλεύει βήμα-βήμα με την πραγματικότητα, οδηγώντας τη χώρα στην έξοδο από την κρίση, ο ΣΥΡΙΖΑ, που ειδικεύεται στις φαντασιώσεις και στις… «ρεαλιστικές ουτοπίες», συνεχίζει στην οδό της εξαπάτησης.

Μεταξύ άλλων, φαντασιώνονται πως έχουν ήδη βρει 5 δις ευρώ για την αντιμετώπιση της ανεργίας.

Φανταζόμαστε πως με τον ίδιο τρόπο θα βρουν και τα υπόλοιπα δισεκατομμύρια τα οποία χρειάζεται η χώρα για να συνεχίσει να αντιμετωπίζει τις ανάγκες της.

Δυστυχώς, εκεί που τελειώνει η λογική αρχίζουν οι φαντασιώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, που συνεχίζει να επιδίδεται σε ένα ράλι ψεύτικων υποσχέσεων και λεονταρισμών».

To σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ

«Εν όψει της προπαρασκευαστικής συνάντησης με την τρόικα στο Παρίσι η κυβέρνηση για άλλη μια φορά ανεβάζει την παράσταση κόκκινες γραμμές, μόνο που όλοι πλέον γνωρίζουν πως τις κόκκινες γραμμές τις βάζουν κάθε φορά οι δανειστές και η κυβέρνηση τις ακολουθεί» αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει:

«Καθώς η κοινωνία εξοντώνεται μέσω του ΕΝΦΙΑ και εννέα στους δέκα πολίτες ζητούν την κατάργησή, του, η κυβέρνηση υποκριτικά μιλά για φοροελαφρύνσεις.

Ενώ οι περισσότεροι και περισσότερες δοκιμάζονται σκληρά από την παρατεταμένη και εξοντωτική μνημονιακή πολιτική, η κυβέρνηση στήνει σκηνικό επικείμενης ανάπτυξης με τον πρωθυπουργό να φαντασιώνεται πως η οικονομία τρέχει με ταχύτητες ράλι.

Την ίδια ώρα που το ρεύμα της δημοκρατικής ανατροπής ενδυναμώνεται και η κυβέρνηση βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση, η ελπίδα κρατάει την κοινωνία όρθια που ετοιμάζεται για την επόμενη ημέρα».

Τα σχόλια είναι κλειστά.